Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wracając do Neciuszki, ja mam wizytę w poniedziałek i pewnie też mnie już skieruje na cukier. Mam nadzieję, że mi organizm numeru nie wywinie, choć mogę się po nim wszystkiego spodziewać.
Pok ślinotok to normalka, tylko się pilnuj żeby ci po brodzie nie ciekło bo jeszcze po pogotowie specjalne ktoś zadzwoni ;-)
Ciągnięcie w pachwinach, kłucie w jajnikach, bóle jak na okres, swędzenie i ból (.)(.) to normalka przyzwyczaj się ;-)
A Ty bierzesz teraz jakieś hormony?
Pok śliczny!!No to termin masz na... wrzesień!!! :-) Będziesz wrześnióweczką
.

Po pierwsze kciukasy za Netke! Co by bylo dobrze!!
wlasnie umawiam wizyte. za 10-15 min wszystko bede wiedziala
tydzien wynika, ze 4. (książkowo) czyli naprawde 2. (od owulacji) - zawsze mnie fascynowalo, ze takie zaklamane sa te tygodnie ciązy. Miesiaczke powinnam dostac wczoraj/dzis/jutro ale z taka betą chyba nie mam co na nią liczyć)
slinie sie jak pies jakis oblesny! ohyda!
a takie ciagniecia w pachwinach i w brzuchu to rozumiem, ze normalne?
smieszna jest ta swiadomosc, ze nie jestem juz sama i troche nie umiem tego opisac, bo przeciez nie da sie tego czuc... to tylko swiadomosc, ze ktos jest ze mna caly czas. niesamowite.