• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam panienki
Ael piekny wiktorek

Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek:)
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia

Fifka trzymam za ciebie kciuki
Iwasku czekam na Igorka

Kwiatuszku trzymam kciuki za Ciebie. Odstresuj się i szybko wróć do nas z dwiema kreskami.

Iwaskowi zakładają cewnik i czekamy.

No to Iwasku czekamy na wieści!!! :-D

Kwiatuszku mój kochany :* Powodzenia w takim razie! Niech fasolka szybko u ciebie w brzuszku zamieszka! :tak:

Zła jestem bo znowu w pracy mojego nie wypłacają wypłaty na czas :wściekła/y: noż ku*wa...

Cześć dziewczyny :)
POK!!! Ogromne gratulacje!!!! wspaniale wieści :) niech się dzidziuś zdrowo chowa w Twoim brzusiu i niech rośnie pięknie przez całą ciążę :) a Ty dbaj o siebie Kochana!!! :)

Ael, piękny ten Twój szkrab :) te nasze dzieci są takie piękne i słodkie jak śpią :P ;)

Fifka, czytałam o Twoim dołku, dołki na bok, bo Konrad to czuje i mu przykro. A poza tym tyle masz powodów do radości :) nie ma się co smutać :) Czytałaś, że czułaś główkę, i że dzieli was zaledwie kilka mm :) Was przecież nic nie dzieli :) Teraz jesteście tak bardzo razem, że już nigdy aż tak bardzo razem nie będziecie :)

Z tym Olwierkiem/Bartoszem, to rzeczywiście śmiesznie wyszło :) ale widocznie Magdalena tak poczuła, i najważniejsze, że są z imienia zadowoleni

Trzymam kciuki za wszytskie szpitalujące, za Iwaska i Neciuszkę :) mam nadzieję, że nikogo nie ominęłam :)
No i za testujące też wielkie kciukasy :)

A ja wczoraj dostałąm pierwszą @, jupi! :) w sumie taka MEEEEEGA SKROMNA, nic prawie nie leci, ale ja ją zaliczam do @ :D no i wzięłam wczoraj pierwszego tabsa.... po dwóch latach nie brania, znowu do tego wracam....

witam panienki
Ael piekny wiktorek

Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek:)
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia
Fifka trzymam za ciebie kciuki
Iwasku czekam na Igorka

Kochana! Rozumiem Cie w pelni. Siedzenie na forum strasznie nakreca i mąci psychikę - co za dużo to nie zdrowo i jak sie zauwazy objawy wariactwa, trzeba zrobic przerwe. Bedziemy tu o Tobie pamietac, kciuki sciskac i czekac na Twoj powrot! Zajmij sie soba, nie mysl o fasolce (wiem.. latwo powiedziec) i predzej, czy pozniej sie uda. Kciuki trzymam, zeby jednak bylo predzej niz pozniej!

Cześć dziewczyny :)
POK!!! Ogromne gratulacje!!!! wspaniale wieści :) niech się dzidziuś zdrowo chowa w Twoim brzusiu i niech rośnie pięknie przez całą ciążę :) a Ty dbaj o siebie Kochana!!! :)

A ja wczoraj dostałąm pierwszą @, jupi! :) w sumie taka MEEEEEGA SKROMNA, nic prawie nie leci, ale ja ją zaliczam do @ :D no i wzięłam wczoraj pierwszego tabsa.... po dwóch latach nie brania, znowu do tego wracam....

Dziekuje bardzo :)

IWASKOWI O 14:20 ODESZŁY WODY! 10 minut potem napisała, o tych wodach i że rodzi :-)

W końcu Igorek zdecydował się na wyjście!!! I cewnik pomógł!

Matko! Wody jej odchodza i smsa pisze? :) lol! pozdrow ja goraco!
Ael - przepieknego masz synka. Sama słodycz!

A ja wam powiem ze jestem przerażona ilością pokarmów którą pochłaniam :szok: Jak na początku ciąży w ogóle nie dałam rady przytyć to teraz dosłownie jak szalona zbieram kg :zawstydzona/y: oszalałam... ja nic innego nie robię tylko buzią ruszam :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry