donia 1980
Fanka BB :)
Kwiatuszek, życzę szybkiego powrotu, odstresuj się i będzie dobrze. Ja tak właśnie zaszłam, z dala od forum, na wakacjach. Więc i Ty do nas zaraz zawitasz z dobrymi wiadomościami :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
witam panienki
Ael piekny wiktorek
Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia
Fifka trzymam za ciebie kciuki
Iwasku czekam na Igorka

Co do tego razem to fakt... teraz stanowimy jedność 
witam panienki
Ael piekny wiktorek
Wpadłam laseczki bo chce sie z Wami pozegnac na jakis czas mam nadzieje ze szybko do was wróce z dobrymi wiadomosciami ale musze troche odpoczac bo za ardzo sie nakrecam na faolke i wogole ciagle mysle o dziecku.Wszystkim starajacym laseczka zycze szybkiego zafasolkowania ,zaciażonym łatwego szybkiego porodu i spokojnej ciązy a naszym mamuska jak najmniej nieprzespanych nocek
Dziekuje Wam za wsparcie ,rady i wogole za to ze jestescie bede bardzo za wami tesniła i bede wpadac od czasu do czasu zdac relacje mysle ze mnie rozumiecie wiec kochene do usłyszenia
Fifka trzymam za ciebie kciuki
Iwasku czekam na Igorka
Cześć dziewczyny
POK!!! Ogromne gratulacje!!!! wspaniale wieściniech się dzidziuś zdrowo chowa w Twoim brzusiu i niech rośnie pięknie przez całą ciążę
a Ty dbaj o siebie Kochana!!!
A ja wczoraj dostałąm pierwszą @, jupi!w sumie taka MEEEEEGA SKROMNA, nic prawie nie leci, ale ja ją zaliczam do @
no i wzięłam wczoraj pierwszego tabsa.... po dwóch latach nie brania, znowu do tego wracam....
IWASKOWI O 14:20 ODESZŁY WODY! 10 minut potem napisała, o tych wodach i że rodzi :-)
W końcu Igorek zdecydował się na wyjście!!! I cewnik pomógł!