• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka ale one rozkoszne, znowu się na nie nakręciłam :tak:

Asiol jak żyjesz? dawno Cię nie było

Pok oj coś czuję, że rzyganko u Ciebie w ciąży będzie :) ale czego się nie robi dla szkraba

reklama
Donia ich minus to okropny zapach... no i to, ze z dzieckiem będzie problem... znaczy z nimi przy dziecku... bo minie kilka lat zanim będą mogli się razem bawić... fretki są niedelikatne... do krwi nie ugryzą, ale uszczypną i owszem... widziałaś jak Kubuś skakał na aparat... na dziecko jakby tan naskoczył to by podrapał :baffled: ale i tak je kocham :-D

Sun opis wyżej u Doni. Trzeba przemyśleć taki zakup... to nie królik... drogo kosztuje ich utrzymanie no i potrzebują dużo uwagi...

Ostatnia edycja:
Donia ich minus to okropny zapach... no i to, ze z dzieckiem będzie problem... znaczy z nimi przy dziecku... bo minie kilka lat zanim będą mogli się razem bawić... fretki są niedelikatne... do krwi nie ugryzą, ale uszczypną i owszem... widziałaś jak Kubuś skakał na aparat... na dziecko jakby tan naskoczył to by podrapał :baffled: ale i tak je kocham :-D Sun opis wyżej u Doni. Trzeba przemyśleć taki zakup... to nie królik... drogo kosztuje ich utrzymanie no i potrzebują dużo uwagi...
Wiem właśnie i dlatego odpuściliśmy temat... Ale te Twoje są uroczę :-)
Zobacz załącznik 424424Zobacz załącznik 424425Zobacz załącznik 424436Zobacz załącznik 424437Zobacz załącznik 424426Zobacz załącznik 424427Zobacz załącznik 424432i fluidki dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Zobacz załącznik 424429Zobacz załącznik 424435
Dziękuje za fluidki - kilka złapałam, mam nadzieje, ze pomogą :-) No Amelka rośnie jak na drożdżach.... Pamiętam jak informowałaś o ciąży, a tu już prawie końcówka... Fajnie tak z Wami doświadczać takich chwil.... :-)

Jutro idę na zakupy - mam zamiar kupić sobie coś ładnego.... Za tydzień mam 18-tkę w rodzinie i trzeba się jakoś ubrać ;-)

Przepraszam dziewczyny dam sobie dziś z forum spokój...młody doprowadza mnie do szaleństwa i płaczu. Ciągle ryczy już nie wiem z jakiego powodu, i czuję się okropną matką.

Dam znać wam tylko co z Iwaskiem.

Przepraszam dziewczyny dam sobie dziś z forum spokój...młody doprowadza mnie do szaleństwa i płaczu. Ciągle ryczy już nie wiem z jakiego powodu, i czuję się okropną matką.

Dam znać wam tylko co z Iwaskiem.

Ael nawet tak nie pisz, chyba chcesz porządnego kopa :wściekła/y:... jesteś najwspanialszą matką na świecie.... :-)

Atan ta bluza żabkowa jest piękna :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry