• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja wam powiem ze jestem przerażona ilością pokarmów którą pochłaniam :szok: Jak na początku ciąży w ogóle nie dałam rady przytyć to teraz dosłownie jak szalona zbieram kg :zawstydzona/y: oszalałam... ja nic innego nie robię tylko buzią ruszam :-D

To tak przed porodem jest :-)

Pok no widzisz aparatka. Ale ja byłam większa, co 3 minuty skurcze a ja z chordą dziewczyn pisałam, Iwasek, siostra do mnie dzwoniła, przeklinałam faceta. Aktualnie od 2 h cisza od Iwaska. Kurcze się denerwuje....

reklama
Ael ty się nie denerwuj! Daj jej rodzić :-D Serio tak jest z tym jedzeniem? Zjadłam dopiero co obiad..... frytki z kurczakiem... od razu po paczkę cukierków i już siedzę i wymyślam co bym jeszcze zjadła.... CHORE!!

Zaraz pokaże wam filmik ze swoimi szczurkami :-) Ależ dzisiaj mieli szaleństwo ;-)

Ostatnia edycja:
A oto i moje pociechy!! :-D (przepraszam za ten bałagan...)

[video=youtube;WgHqwTRz59E]http://www.youtube.com/watch?v=WgHqwTRz59E&feature=youtu.be[/video]

To tak przed porodem jest :-)

Pok no widzisz aparatka. Ale ja byłam większa, co 3 minuty skurcze a ja z chordą dziewczyn pisałam, Iwasek, siostra do mnie dzwoniła, przeklinałam faceta. Aktualnie od 2 h cisza od Iwaska. Kurcze się denerwuje....

nie denerwuj sie. daj jej spokoj, niech sobie rodzi :) nie kazda jest tak hardkorowa jak Ty :-D

a'propos jedzenia to mi sie nie chce jesc w ogole... nie to, ze niedobrze, czy odpycha czy cokolwiek tylko po prostu nie mam apetytu.

niezle te zwierzaki! generalnie nie cierpie gryzoni ale te bardzo fajne! :) i olbrzymie!!!!

Pok to nie gryzonie! To drapieżniki! Im bliżej do kota niż do chomika czy szczura :-D (baaa takiego chomika to by zjadły...)

Asiol tak to są fretki! Jeden naturalny tchórz - Maniek, Albinos - Rubin (czerwone oczka) i Kubuś z czarnymi oczkami! :-)

reklama
witam sie spowrotem ;-) zus załatwiony przy okazji w lumpku i w sklepie bylam i w piekarni ;-) szalalam jednym slowem ;-)
Fifka fajowe te fretki ;-)
Iwasku&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ael nie denerwuj sie tak moj tez bedziesz przezywac ?:rofl2:
necia jeszcze raz &&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze ;-)
ASIOL witaj kochana ;-) fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
pok kochana ja tez na poczatku wogle apetytu nie mialam tydzien pozniej tylko frytki mi wchodzily ;-)

Przyszla moja paczka z butelkami i smoczkami ;-) a w lumpku takie smieszne portaski dla Amelki kupilam i sobie porannik choc niejest az tak cienki mam nadzieje ze z takim mnie wpuszcza do szpitala ;-) a wiecie zaczelam 35tydzien ;-) jak ten czas leci zrobilam fotki brzuszka ;-) a i kupilam se stanik dam zdjecie powiecie czy ladny bo musialam miekki kupic bo twardego nie znalazlam ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry