• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

POK WARIATKO! Ja jak testowałam w tym cyklu wiktorkowym to mi od razu się pokazały krechy. Przestań wątpić! Jak test robi się od razu pozytywny to jak Ci pisałam wcześniej, dzidzia jest silna! Za 9 miesięcy Ci się pokaże :D na żywo!

No tak wszystkie zwiały, jak ja już skończyłam z małym.... -.-

A czy wy wiecie, że dokładnie rok temu 10.01.2011 zawitałam po raz pierwszy na forum :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie tez powoli zegnam. Dzien pelen wrazen czas skonczyc :) dziekuje Wam wszystkim bardzo raz jeszcze! Kluje mnie dziwnie caly czas ale pewnie tak ma byc :)

Sle niesmiale fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sciskam wszystkie na placek!

Witajcie Pok gratuluje!!! skradam troszkę fluidków dla siebie.
U mnie jajniki talek kują, ale piersi już wracają do normy. Mąż stwierdził, że mogę sobie odpuścić bo użył swojego złotego plemnika he he
ah jakbym chciała, żeby już się udało, pół roku minęło od początku starań... Jeszcze dzisiaj sie dowiedziałam, że firma ma problemy i chyba będą ja sprzedawać, jak to się potwierdzi to będziemy musieli zawiesić starania:(

Cześć laseczki

Dzięki za &&&&&&&. Właśnie wstałam i zbieram się powoli do szpitala.

Kochana, życzę, abyś szybko wyszła i oby wszystko było ok ;-)

U mnie dzisiaj nastał nowy dzień, nowe nadzieje.... :-)

Ale wczoraj lekko się posprzeczałam z mężulkiem i mam go już serdecznie dosyć... :-( Czy wy też czasami tak macie????

POK WIELKIE GRATULACJE KOCHANA.... :-)

Sun7 powiem C, ze ja się jeszcze ze swoim mężem nie pokłóciłam-nie wiem jak to możliwe, ale mu jesteśmy zaledwie 4 lata razem. Ale są takie dni, że tez mnie tak wk... ale da sie wytrzymać. teraz odkąd staramy sie o dziecko częściej mnie jakoś wnerwia, stałam się bardziej nerwowa czy co;-)

Sun7 powiem C, ze ja się jeszcze ze swoim mężem nie pokłóciłam-nie wiem jak to możliwe, ale mu jesteśmy zaledwie 4 lata razem. Ale są takie dni, że tez mnie tak wk... ale da sie wytrzymać. teraz odkąd staramy sie o dziecko częściej mnie jakoś wnerwia, stałam się bardziej nerwowa czy co;-)

Wiesz ja nie kłócę się z nim, bardziej jest to wymiana zdań... a co za tym idzie... strasznie się przy tym denerwuje - wiesz my do ślubu tzn. jakieś 3 pierwsze lata nigdy się nie kłóciliśmy... ale jakoś teraz - myślę, że przez te starania - ja zrobiłam bardziej nerwowa a on jakoś chyba nie może już tego znieść... dlatego tak jest teraz między nami... Ja wiem, ze nie powinno tak być bo oddalamy się od siebie.... ale jakoś wszystko mnie ostatnio denerwuje...

reklama
Fifko dotrwasz do dnia kiedy Maly bedzie juz na tyle silny, zeby spotkac sie z rodzicami ;)

Na pewno! Ostatnio tak świetnie się czuję, ze w ogóle mam takie myśli ze do terminu chyba donoszę :-D

Wariatki kochane!
ja juz zapomnialam ile wy produkujecie za dnia. Poddalam sie po kilku stronach. Do tego sporo nowych twarzy, ktorych za jednym zamachem nie zapamietam.
poszlam na betke. Wynik jutro lub w czwartek (bo tu srody sa takie nie w pelni pracujace). Zrobilam drugi test ok 19 i zrobil sie pozytywny na maksa w kilka sekund. Nie wiem czemu ale troche mnie niepokoi, ze one sie tak oba biegusiem zrobily grubo pozytywne - czy forumowiczki zaciazone tez tak mialy czy musialy na zaciemnienie sie krech poczekac troche

Dam znac od razu jak bede miala wyniki betki a jeszcze tez dla pewnosci sikne jutro rano.

Buziole

Pok GRATULUJĘ CI!!!! Jeśli pojawiaja się tak grube i pewne krechy to o czym tu myśleć innym?? Na pewno wszytko jest dobrze!!!! :tak: Trzymam kciuki za bete i za nową fasolkę!!! :-D

A u mnie @ jak nie było tak nie ma.. W sumie do jutra ma czas ale sutki mnie bolą o wiele bardziej niż zawsze i już długo bo kilka dni a zawsze było dzień dwa i też się dziś znowu zaczął biały śluz taki gęsty...

Duupa nie do jutra tylko do czwartku he he ja to potrafię liczyć.. ;)

Klari trzymam kciuki zeby fasolka się pojawiła a @ nie przyszła!! Ten rok zaczyna się staraczkom bardzo łaskawie! W końcu coś ruszy!! :tak:

Witam wieczorowo:)

Fifka fajny brzuszek....( i pomyslec ze ja tez juz taki bym miała teraz..- asio głupie mysli...a sio:):):)

Ale zaraz w dupę dostaniesz za takie myślenie!!! :angry: Sio sio!!! Masz być teraz uśmiechniętą i szczęśliwą kobieta! Tak miało być... A ja wierzę ze tym razem wszytko będzie dobrze! :tak:

A czy wy wiecie, że dokładnie rok temu 10.01.2011 zawitałam po raz pierwszy na forum :-)

No mi roczek stuknął 4 stycznia! :tak: Ależ ten czas leci!! I weś się nie zrzyj z wami... :zawstydzona/y:

Cześć laseczki

Dzięki za &&&&&&&. Właśnie wstałam i zbieram się powoli do szpitala.

Powodzenia kochana, będziemy w kontakcię ;*

Ale wczoraj lekko się posprzeczałam z mężulkiem i mam go już serdecznie dosyć... :-( Czy wy też czasami tak macie????

Hahah Sun też tak mam, a ostatnio nawet dość często że mam go dość :-D ale i tak go kocham i nie zamieniłabym na nikogo innego :-)

Test sikany pozytywny zanim skonczylam sikac a beta 322 :)

Lalalalalala

Strasznie mi niedobrze i sie slinie na potege! :)

Lalalalalalalala

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NO NIE MOGĘ!!! GRATULUJĘ!!!

She nie była na becie... ale test wyszedł negatywy... dzisiaj idzie do gina na badania... więc czekamy!

A ja wstałam sobie :tak: wczorajszy dołek narazie zniknął (olałyście mnie :zawstydzona/y:... nikt nawet nie zauważył mojego posta...) Dzisiaj mąż ma dostać wypłatę więc dokumimy już zapewne fotelik samochodowy dl maluszka :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry