Fifko dotrwasz do dnia kiedy Maly bedzie juz na tyle silny, zeby spotkac sie z rodzicami
Na pewno! Ostatnio tak świetnie się czuję, ze w ogóle mam takie myśli ze do terminu chyba donoszę
Wariatki kochane!
ja juz zapomnialam ile wy produkujecie za dnia. Poddalam sie po kilku stronach. Do tego sporo nowych twarzy, ktorych za jednym zamachem nie zapamietam.
poszlam na betke. Wynik jutro lub w czwartek (bo tu srody sa takie nie w pelni pracujace). Zrobilam drugi test ok 19 i zrobil sie pozytywny na maksa w kilka sekund. Nie wiem czemu ale troche mnie niepokoi, ze one sie tak oba biegusiem zrobily grubo pozytywne - czy forumowiczki zaciazone tez tak mialy czy musialy na zaciemnienie sie krech poczekac troche
Dam znac od razu jak bede miala wyniki betki a jeszcze tez dla pewnosci sikne jutro rano.
Buziole
Pok GRATULUJĘ CI!!!! Jeśli pojawiaja się tak grube i pewne krechy to o czym tu myśleć innym?? Na pewno wszytko jest dobrze!!!!

Trzymam kciuki za bete i za nową fasolkę!!!
A u mnie @ jak nie było tak nie ma.. W sumie do jutra ma czas ale sutki mnie bolą o wiele bardziej niż zawsze i już długo bo kilka dni a zawsze było dzień dwa i też się dziś znowu zaczął biały śluz taki gęsty...
Duupa nie do jutra tylko do czwartku he he ja to potrafię liczyć..
Klari trzymam kciuki zeby fasolka się pojawiła a @ nie przyszła!! Ten rok zaczyna się staraczkom bardzo łaskawie! W końcu coś ruszy!!
Ale zaraz w dupę dostaniesz za takie myślenie!!!

Sio sio!!! Masz być teraz uśmiechniętą i szczęśliwą kobieta! Tak miało być... A ja wierzę ze tym razem wszytko będzie dobrze!
A czy wy wiecie, że dokładnie rok temu 10.01.2011 zawitałam po raz pierwszy na forum :-)
No mi roczek stuknął 4 stycznia!

Ależ ten czas leci!! I weś się nie zrzyj z wami...
Cześć laseczki
Dzięki za &&&&&&&. Właśnie wstałam i zbieram się powoli do szpitala.
Powodzenia kochana, będziemy w kontakcię ;*
Ale wczoraj lekko się posprzeczałam z mężulkiem i mam go już serdecznie dosyć... :-( Czy wy też czasami tak macie????
Hahah Sun też tak mam, a ostatnio nawet dość często że mam go dość

ale i tak go kocham i nie zamieniłabym na nikogo innego :-)
Test sikany pozytywny zanim skonczylam sikac a beta 322
Lalalalalala
Strasznie mi niedobrze i sie slinie na potege!
Lalalalalalalala
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NO NIE MOGĘ!!!
GRATULUJĘ!!!
She nie była na becie... ale test wyszedł negatywy... dzisiaj idzie do gina na badania... więc czekamy!
A ja wstałam sobie

wczorajszy dołek narazie zniknął (olałyście mnie

... nikt nawet nie zauważył mojego posta...) Dzisiaj mąż ma dostać wypłatę więc dokumimy już zapewne fotelik samochodowy dl maluszka