reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja Zombie jestem bo młodemu się nudziło i ryczał non stop...

Iwasek dzwonił, nie rodzi, ale...ALE czop w nocy odszedł, od 7 do 9 miała regularne skurcze co 10 minut, po 9 zaczęło się uspokajać ale co jakiś czas przyplącze się jakiś skurcz. Teraz spaceruje i czeka na badanie gin by się dowiedzieć jaką ma szyjkę i czy coś się skróciło.

A mały się teraz do mnie uśmiecha i śmieje jakby wiedział, że wczoraj przeholował...

reklama
Fasolka no to ja mam tak na codzień bo mi siedzi na pęcherzu. W sumie to leży skacze i co tylko ;) A Lamia ma 3 cm. A ty nie panikuj bo cię walnę. Chodzi o to że się skracać zaczęła jej i to dobre nie jest a jak tak masz po prostu i nic się nie zmienia to masz. I żeby mi tu nie było że nie ostrzegałam jak palnę to się posiurasz :p

Cześć zombie :p

Dziekuje za komplementy dla mojej stronki :) juz na nia nie wchodzilam kilka m-ce :)

powiedzcie... czy pozytywny wynik testu moze byc falszywy? tzn wiem, ze moze (chyba), ale czy ktos moglby mi potwierdzic?

Dziekuje za komplementy dla mojej stronki :) juz na nia nie wchodzilam kilka m-ce :)

powiedzcie... czy pozytywny wynik testu moze byc falszywy? tzn wiem, ze moze (chyba), ale czy ktos moglby mi potwierdzic?

No ja nie pomogę, bo nie wiem.... ale podejrzewam, że chyba może być taka sytuacja... ale nie mam pewności....

Hej...
po dlugiej przerwie...

Ael! Jaki ten Twoj szkrab piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOZE KOCHANA POK!!! GDZIE TY BYŁAŚ JAK CIEBIE NIE BYŁO!!!! :szok::szok:

Może być niby fałszywie dodatki... ale częściej się zdarza fałszywie ujemny niż dodatki :sorry2: fałszywie dodatki najczęściej jest wtedy kiedy ciąża jest biochemiczna.

Hej...
po dlugiej przerwie...

Ael! Jaki ten Twoj szkrab piekny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MATKO BOOOOSKA CZĘSTOCHOWSKA!
Normalnie aż szczena mi opadła :szok::szok::szok: kogo ja tu widzę, kochana POK!!!!
Kobito co się z Tobą działo jak Ciebie nie było?!?!? Pisz pisz pisssz, ja się tak cholernie stęskniłam!

A w imieniu Wiktora dziękuję :*

Co do testu, może być fałszywie pozytywny z powodu zmian na jajnikach, torbiele, cysty, rzeczy tego typu. A czemu o to pytasz? Masz dwie krechy???

Dzieki laski za mile slowa! :) Ja za Wami tez tesknilam i nie bylo dnia, zebym nie myslala "ciekawe co u dziewczyn"... ale bylo mi to potrzebne bardzo.

a jesli chodzi o moje zapytanie, to moze pomowmy na przykladzie...

Zobacz załącznik 423926

reklama
uuuuu matkoboskawszelakiegokościoła, pany gości dzisiaj przyjmujemy ;-) siemanooo Pok. Czy Ty masz w planach powiedzieć nam, ze masz noworoczną fasolkę pod serduchem? Test pozytywny jak byk :-) Gratulacje i trzymam &&&&&&&&&&&& żeby nic się nie zmieniło w tej materii :-D

Do góry