reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jestem totalnie niewyspana, martwię o tego mojego zbolałego mężulka jak się biedaczyna czuje, a tutaj takie pozytywne wiadomości. Skrajne emocje wywołują u mnie łzy hyhyyhyyhy

Pok zrób betkę, najszybciej się przekonasz co się dzieje w organizmie, a później zasuwaj do lekarza może po jakieś hormony

Ostatnia edycja:
reklama
M. sie cieszyl przez 30 sekund a potem sie uspokoil i mowil, ze ostroznie, ze poczekamy do jutra, ale ze mam nie dzwigac, zdrowo jesc itd :) ma racje... bo 2,5 roku rozczarowan to wystarczajaco duzo, zeby teraz sie znow rozczarowac... eh. no nie wiem.
troche mnie szyjka niepokoi... taka jakby przedokresowa.

Spokojnie oszaleje, jak się potwierdzi na 100 %
A niby jaka dokładnie jest ta szyjka? Za wyraźna kreska jest na okres.

Ależ ten rok się zaczyna!!!! Fantastycznie!! Nasze dwie kochane staraczki dostały już fasolki!! Oby tak dalej :tak:

Fasolka a tak a pro po tego co ty piszesz... to ja mogę Konrada posmyrać po główce :szok: jak wtedy skurcze miałąm to badałam sobie szyjkę to dotknęłam głowy... myślałam ze zawału dostane.... jak nas kilka mm dzieli tylko...

Soglam miałaś bywać częściej na forum...normalnie jak pojadę z Wiktorem do tego Wrocławia!

Pok kochana, wam się w końcu należała dzidzia, prędzej czy później do was by trafiła.

Normalnie jestem jasnowidzem!!! :-D :-D :-D

reklama
Soglam miałaś bywać częściej na forum...normalnie jak pojadę z Wiktorem do tego Wrocławia!

Pok kochana, wam się w końcu należała dzidzia, prędzej czy później do was by trafiła.

Normalnie jestem jasnowidzem!!! :-D :-D :-D

Oj tam, oj tam.....przecież jestem tylko mało się udzielem bo nie chce się nakrecac....
w pt moja pierwsza wizyta....
jakos narazie podchodze do tej ciązy ostrożnie i bez ekscesów....

Do góry