reklama
chyba raczej bozonarodzeniowa od mikolaja nic noworoczna.
ja sobie wmawialam juz od dawna, ze jestem w ciazy, bo jak z pl wracalismy samochodem, spalismy w niemczech w hotelu.. jedlismy sniadanie ja sobie patrze przez okno a tam bocian po ogrodzie lazi... w grudniu! bocian! a potem sie smialam, ze tak od mikolaja dzidziusia dostac, to czad by byl
no ale... dalej nie wierze...
myslicie, ze to to?
ja sobie wmawialam juz od dawna, ze jestem w ciazy, bo jak z pl wracalismy samochodem, spalismy w niemczech w hotelu.. jedlismy sniadanie ja sobie patrze przez okno a tam bocian po ogrodzie lazi... w grudniu! bocian! a potem sie smialam, ze tak od mikolaja dzidziusia dostac, to czad by byl
no ale... dalej nie wierze...
myslicie, ze to to?
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
o już druga noworoczna fasolinka nam tutaj wyskoczyła :-) czy ja sirota kogoś pominęłam? Ja myślę, że to to ;-)głucha to jestem, ale nie ślepa. Który to by był tydzień?
Pok, niunia moja ale ja widzę dwie superaśne krechy
więc czemu pytasz o zafałszowanie wyników?
Byłaś u gina???? JEJCIU JAK SIĘ CIEEESZĘ!!!!
MOJA KOCHANA POK JEST W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Byłaś u gina???? JEJCIU JAK SIĘ CIEEESZĘ!!!!
MOJA KOCHANA POK JEST W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Wiecie co? Się pobeczałam aż, takem się wzruszyła :-)
nie beczec!
nie cieszyc sie!
ael. jak u gina mialam byc? dopiero co siknelam godzine temu. a w tym tygodniu m. mial robic dodatkowe badania nasienia, ja na hormony i IUI za dwa miesiace...
kurka. no nie wiem. mi sie takie cos nie zdarzylo jeszcze to niby czemu mialoby sie nagle zdarzyc?
nie cieszyc sie!
ael. jak u gina mialam byc? dopiero co siknelam godzine temu. a w tym tygodniu m. mial robic dodatkowe badania nasienia, ja na hormony i IUI za dwa miesiace...
kurka. no nie wiem. mi sie takie cos nie zdarzylo jeszcze to niby czemu mialoby sie nagle zdarzyc?
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pok dla mnie ewidentnie test pozytywny!!!!!!!!!!!
Pięknie!!!!!!
U mnie też był motyw z bocianami... tego samego dnia kiedy zrobiłam test i wyszedł pozytywny byłam u teściów i teść do mnie "Emilko a ty nie spodziewasz się może maluszka? Bo bocian krążył dzisiaj nad naszym domem"
Miała być tajemnica ale po tym wyznaniu powiedziałam ze dzisiaj właśnie dowiedziałam sie ze sie nam UDAŁO! 

Na razie nie gratuluję i czekam na opinie gina, ale bardzo się cieszę i wierzę ze to na pewno to

U mnie też był motyw z bocianami... tego samego dnia kiedy zrobiłam test i wyszedł pozytywny byłam u teściów i teść do mnie "Emilko a ty nie spodziewasz się może maluszka? Bo bocian krążył dzisiaj nad naszym domem"

Na razie nie gratuluję i czekam na opinie gina, ale bardzo się cieszę i wierzę ze to na pewno to

Wiecie co? Się pobeczałam aż, takem się wzruszyła :-)
Bekso, Ciebie dziś wszystko wzrusza
Moja kochana Pok, Iwasek serdecznie Ci gratuluje! A ten bocian super, przyniósł wam niespodziankę!

A powiedz, jak Twój zareagował?
Kurna a czemu miałoby Ci się nie zdarzyć???? Tobie akurat musiało się w końcu udać! Nie było innej opcji. Czemu wątpisz?!
Jejciu umawiaj się do tego gina! Jak najszybciej chociażby żeby widzieć kropkę, że jest ta ciąża!
reklama
M. sie cieszyl przez 30 sekund a potem sie uspokoil i mowil, ze ostroznie, ze poczekamy do jutra, ale ze mam nie dzwigac, zdrowo jesc itd
ma racje... bo 2,5 roku rozczarowan to wystarczajaco duzo, zeby teraz sie znow rozczarowac... eh. no nie wiem.
troche mnie szyjka niepokoi... taka jakby przedokresowa.
troche mnie szyjka niepokoi... taka jakby przedokresowa.
Podziel się: