• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć Neciuszka, jak ja wstałam o 4 zobaczyć czy mąż spi, to było biało, a jak wstałam o 6 do pracy, to niestety deszcz już wszystko zmył :-(

Pozdrów lamiav niech leży i odpoczywa ;-) A swoja drogą te dzieci to niezłe przekory, ostatnio te co powinny wyjść na świat jakoś specjalnie się nie speszą, za to te które mają jaszcze czas to jakoś się pchają na siłę.

Oby to moje nic nie wycudowało, matka nadgorliwiec ojciec nie mniejszy, może mała się akurat w tę cechę nie wrodzi

reklama
hahaha święte słowa Fasolka :-D

A ja dzisiaj skończyłam 35 tydzień i rozpoczęłam 9 miesiac ciąży!!!!!!! OSTATNI!!!

Ostatnia edycja:
dokładnie... aż powiem ci ze troszkę zła jestem ze tak pewnie rzucali datami.. (za 3 tygodnie w najlepszym wypadku) pf... wytrzymałam już 5 pełnych... a nawet 6 tydzień idzie... Teraz też wiem ze wytrwam! Dla synka muszę :tak:

Widzę, że ci się wreszcie poprawnie w łepetynce poukładało, bo w ubiegłym tygodniu coś innego gadałaś ;-) A powiedz mi leżysz w łóżku i spokojnie czekasz, czy jesteś na chodzie?

Ostatnia edycja:
Fifka przede wszystkim staram się n ie zbierać różnych pierdół, w miejscu który ma ponoć wpływ na pieniądze stoi skarbonka z czerwona kokarda, w miejscu odpowiedzialnym za szczęście rodzinne, mam nasze zdj, taka młoda parkę co mieliśmy na torcie z ręczników i chyba serduszko jakieś, tam gdzie jest strefa twórczości - tu odpowiedzialna za dzieci, stoją maskotki, zdjęcie bobasa itp... zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może;-)

reklama
Aj tam poukładało XD po prostu widziałam jak koleżanki latały do tych dzieci do inkubatorów i tak jakoś nie był to szczyt szczęścia... :zawstydzona/y: to już wole go mieć przy sobie w brzuchu niż w szpitalu...

A co do tego czy na chodzie... w domu poruszam sie normalnie, ale juz nie mam zamiaru po sklepach ganiać... no i nie sprzątam jak sprzątałam tylko męża bardziej ganiam.

Miq nie bardzo w to wierzę, ale nie zaszkodzi spróbować na pewno :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry