reklama
agrafka80
Fanka BB :)
Dziewczyny, przy okazji wymyślania sobie nowej fryzury trafiłam na fajną stronę Online Makeover - Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles, Sunglasses - TAAZ.
Można tu zrobić sobie "metamorfozę" , fryzury bardzo ładnie dopasowują się do kształtu głowy bo najpierw robi się takie specjalne obrysy na zdjęciu.
I nawet sporo fryzur do wyboru.
Do tego już na wgranym zdjęciu można sobie poprawić make-up
i jest album do zapisywania róznych wersji.
Można tu zrobić sobie "metamorfozę" , fryzury bardzo ładnie dopasowują się do kształtu głowy bo najpierw robi się takie specjalne obrysy na zdjęciu.
I nawet sporo fryzur do wyboru.
Do tego już na wgranym zdjęciu można sobie poprawić make-up
C
Cleo1981
Gość
kurde dziewczyny ja tyję:-(ciagle jem...kiedyś w nerwach nie mogłam a teraz odwrotnie:-(już 2 kg do przodu mam i obiecałam że po Nowym Roku się biorę za siebie...ale ja tak lubię jeść....
ty tyjesz????
kilka dni temu pisalas,ze sie objadlas itp a ja z zazdroscia pomyslalam,ze takiej to dobrze, obzera sie ;-) a dalej chuda, nie to co ja
cleo, niejedna chcialaby wygladac jak ty ( pisze pozerajac reszte mojego urodzinowego czekoladowego torta)

kilka dni temu pisalas,ze sie objadlas itp a ja z zazdroscia pomyslalam,ze takiej to dobrze, obzera sie ;-) a dalej chuda, nie to co ja

cleo, niejedna chcialaby wygladac jak ty ( pisze pozerajac reszte mojego urodzinowego czekoladowego torta)

C
Cleo1981
Gość
no obżeram się własnie ...tylko że ja lubię być chuda :-/ ale to długa historia co i dlaczego.....
C
Cleo1981
Gość
hahahaha, wiesz, ja tez lubie byc chuda, tylko od roku mi jakos nie po drodze
myslalam,ze ty jestes taka chuda z natury, jak te co jedza wszystko i nie tyja ani grama
taaa chciałabym ,niestety tak nie jest
martolinka
Mama i nie tylko :-)
polecam Wam gorąco!! Miałam okazję poznać państwa Holoubków , gdy pracowałam w hotelu w Juracie. Każdemu życzę tak wspaniałej miłosci i oddania jak ich obojga
Gustaw i ja - Zawadzka Magdalena - 45,99 zł - empik.com
Gustaw i ja - Zawadzka Magdalena - 45,99 zł - empik.comreklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
jak juz martolinka odkopała ten watek to pochwalę się swoimi ostatnimi robótkami
Zobacz załącznik 424951Zobacz załącznik 424952Zobacz załącznik 424953
sukienkę właśnie podlużam, bo jakaś za krótka mi wyszła
Zobacz załącznik 424951Zobacz załącznik 424952Zobacz załącznik 424953
sukienkę właśnie podlużam, bo jakaś za krótka mi wyszła
Podziel się: