reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czas dla mamy

reklama
Dziewczyny, przy okazji wymyślania sobie nowej fryzury trafiłam na fajną stronę Online Makeover - Virtual makeover, Makeup, Celebrity Hairstyles, Sunglasses - TAAZ.
Można tu zrobić sobie "metamorfozę" , fryzury bardzo ładnie dopasowują się do kształtu głowy bo najpierw robi się takie specjalne obrysy na zdjęciu.
I nawet sporo fryzur do wyboru.
Do tego już na wgranym zdjęciu można sobie poprawić make-up :) i jest album do zapisywania róznych wersji.

kurde dziewczyny ja tyję:-(ciagle jem...kiedyś w nerwach nie mogłam a teraz odwrotnie:-(już 2 kg do przodu mam i obiecałam że po Nowym Roku się biorę za siebie...ale ja tak lubię jeść....

ty tyjesz????
kilka dni temu pisalas,ze sie objadlas itp a ja z zazdroscia pomyslalam,ze takiej to dobrze, obzera sie ;-) a dalej chuda, nie to co ja :-D

cleo, niejedna chcialaby wygladac jak ty ( pisze pozerajac reszte mojego urodzinowego czekoladowego torta) :-D:-D:-D:-D:-D

hahahaha, wiesz, ja tez lubie byc chuda, tylko od roku mi jakos nie po drodze :-D:-D:-D

myslalam,ze ty jestes taka chuda z natury, jak te co jedza wszystko i nie tyja ani grama

reklama
Do góry