reklama
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Kilolku, mi się podoba ta sukienka, tylko mogłaby być trochę krótsza (przed kolano) - masz ładne nogi, czemu je zakrywać?? A ten wisiorek jest w komplecie?
Mi się wydaje że, sorki za szczerość, będziesz w tej sukience wyglądać jak ciotka klotka z dużym biustem i szczupłymi nogami;-) ta góra zamiast optycznie pomniejszyć , poszerzy.
A coś w tym stylu http://allegro.pl/japan-style-sukienka-w-roze-szara-wesele-bal-24h-i1769376151.html
Odcięta zaraz pod biustem?
A coś w tym stylu http://allegro.pl/japan-style-sukienka-w-roze-szara-wesele-bal-24h-i1769376151.html
Ostatnia edycja:
kilolek
podwójna listopadowa mama
maxwel wisioprek nie jest w komplecie
dla mnie dlugosc pod kolano jest lepsza niz przed bo same kolanka mam takie sobie dosc srednie i jak nie widac nogi nad kolanem to nie za dobrze to wyglada wic albo mini
albo za kolano
przymierzyc nie ma szans, bo w mojej dziurze tylko uzywance i bazar
no to d.. szkoda, bo bardzo mi sie podoba. No prawie bardzo, szukałam coś w stylu nietoperza, troche asymetryczna, w gumke albo z paskiem i za kolano i tylko to znalazłam, myslalam tez o takiej duzej tunice z dzianiny, spadajacej na jedno ramie (podwiazac zawsze czyms tam mozna) ale wszystko krotkie
dla mnie dlugosc pod kolano jest lepsza niz przed bo same kolanka mam takie sobie dosc srednie i jak nie widac nogi nad kolanem to nie za dobrze to wyglada wic albo mini
przymierzyc nie ma szans, bo w mojej dziurze tylko uzywance i bazar
no to d.. szkoda, bo bardzo mi sie podoba. No prawie bardzo, szukałam coś w stylu nietoperza, troche asymetryczna, w gumke albo z paskiem i za kolano i tylko to znalazłam, myslalam tez o takiej duzej tunice z dzianiny, spadajacej na jedno ramie (podwiazac zawsze czyms tam mozna) ale wszystko krotkie
AniaSm
Fanka BB :)
a coś takiego ci się nie podoba *OL* KALEIDOSCOPE śliczna fuksja cekiny NOWA 42 (1776446856) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Dziunka, fajnusia..z tym, że mi się kojarzy z taką sexi koszulką nocną..;-)A coś w tym stylu Japan STYLE sukienka w Róże Szara Wesele BAL 24h (1769376151) - Aukcje internetowe Allegro
kilolek
podwójna listopadowa mama
bardzo ładna tylko trzeba by do niej żakiet (którego nie mam) no i myslałam o czymś bardziej wielofunkcyjnym
AniaSm
miałam coś podobnego na weselu i dokupiłam sobie do tego takie bolerko cieniutkie na przecenie za 10zł
, no nic jak mi coś wpadnie w oko to jeszcze tu wrzucę 
Maxwell mi tylko chodzi o krój - że odcięta pod biustem, ja miałam tego typu, przed kolano na weselu w ciąży z Asią. Nikt się nie skumał że mam już brzuszek.Kilolku Podkreśliła by biust, a zasłoniła brzuszek. O ta od AniSm super
reklama
agrafka80
Dziewczyny przeczytałam ostatnio książkę "Chłopiec w pasiastej piżamie".
Polecam, ale nie jako relaks, tylko coś do przemyślenia.
Generalnie o II wojnie, ale ujęta w bardzo niespotykany sposób.. Powinna być lekturą.
Polecam, ale nie jako relaks, tylko coś do przemyślenia.
Generalnie o II wojnie, ale ujęta w bardzo niespotykany sposób.. Powinna być lekturą.
Podziel się: