reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

napisz, że to wszystko dla Konradka i że już niebawem go przytuli i że tego jej zazdrościmy, a to wszystko co się teraz dzieje to będzie tylko chwila we wspomnieniach

Ael Ty to jesteś kochana, tak o wszystkich myślisz <cmok>

reklama
Fifciu, Skarbie, jesteś bardzo dzielna, a niedługo zostaniesz MAMĄ. Najlepszą na świecie, najpiękniejszego synka. To naprawdę chwila, a Dzieciątko na całe życie będzie Twoją gwiazdą przewodnią i pociechą

Fifka napisała, że jest po badaniu, ledwo ledwo co się ruszyło do przodu.
Pisała, że gorzej bo na nocną zmianę jest lekarz z którym jej Krzysiek się pokłócił. Gościu ponoć po tym jak Fifka odmówiła leków, powiedział na korytarzu "Ale porąbana baba, nie chce leków" i on to usłyszał i zrobił mu awanturę.

Karla a co się działo, że mieliście do szpitala jechać? Ja w nocy myślałam, że pojadę do szpitala z powodu mojego ucha.
miałam tak silna migree jakiej dawno nie miałam, prawie wymiotowałam z bólu:(

a ode mnie mozesz napisac: kochana fifciu, badz twardzielka:) trzymam mocno za ciebie kciuki:)wszystko bedzie dobrze:):):) buziak w czoło dla ciebie i w brzuszek dla malenstwa:)

Fifko kochana dasz rade cały ból minie gdy zobaczysz upragnioną twarzyczkę Konradka jestes silna kobieta trzymam kciuki bys szybko została mamusia &&&&:*

For fifka:
Fifciu kochana, wiem ze jestes juz z sił wypompowana
dośc masz wszystkiego a najbardziej tego czekania męczącego
wiedz jednak moja droga,że silna z Ciebie osoba
i piękna przed Tobą chwilunia, gdy za chwil pare bedziesz tulić swego synunia
Wiec trzymaj się tam dzielnie bo ja zaciskam za ciebie wszystkie kciuki piekielnie:):)

sogam ale ci rymowo wierszykowo wyszlo ;-) slicznie ;-) jak sie czujesz ? kiedy nastepna wizyta u ginka ?

A tak chciałam wesołe rymowanko na poprawę humoru dla fifki:)
A ja się czuje bardzo dobrze.
poza tkliwymi piersiami i czasem ćmieniu w brzuchu nic wiecej się nie dzieje. Trochę bardziej męczę się w pracy i dopadaja mnie w biurze mocne bóle głowy ale poza tym ok.
Kolejna wizyta 27.01 w piatek. Do 12 tyg bede chodzic co dwa tygodnie, a potem zobaczymy:):)

A ty widze chodzisz niewyspana przez ten remont wiec współczuje ale za kilka dni juz bedziesz miała swój pokój pieknie odświeżony:):)
A jak tam endokrynolog dzisiaj???wszystko dobrze??

oo wkoncu ktos sie pyta jak endokrynolog w sumie mam spokoj z nastepna wizyta nie umawialismy sie powiedziala mi jak mam brac leki po urodzeniu a wyniki tsh w normie 2,15 chyba jesli dobrze pamietam a ft4 nadal ponizej normy 10,59 a norma od 12 wiec niezbyt tego wyregulowac nie mozemy jakos.. ale tak to ogolnie wizyta 5 minut trwala..jedna pani na poczekalni pytala mi sie czy czasem jej nie urodze bo to chyba juz koncowka chyba strasznie wygladam... bo taka ciekawa byla a mi jeszcz miesiac zostal jutro dokladnie 9 miesiac sie zaczyna ..od 18maja.2011 ;-) ale powiem ci ze ciezko sie chodzi i droge ktora pokonuje sie w 10 minut a teraz to ponad 35 ;-) i ogolnie bola mnie plecy gdy duzo chodze wiec tylko wychodze do sklepu lub do lekarza ;-) ale humor mam dobry odziwo ;-)no w pokoju sa juz panele kaloryfer pomalowany i sufit ;-) zaraz dam zdjecie jak wyglada pusty pokoj ;-)

Zobacz załącznik 426647Zobacz załącznik 426648

Ostatnia edycja:
No to sie ciesze że u endokrynolog wszystko ok i nie musisz juz chodzic:):) wcale się nie dziwię że ci ciężko bo brzuszek juz pokazny i daje się we znaki, a Ty kochana uważaj na siebie bo teraz pogoda nieciekawa i łatwo o upadek.
Pokoi wygląda bardzo ładnie i taki odświeżony:):)Cieszę się że humor Ci dopisuje:):) Juz nie mogę się doczekac żeby zobaczyc Twją Amelkę. jestem ciekawa jej wyglądu:)

reklama
hej dziewczyny :)
Ael współczuję bólu ucha... samą mnie ostatnio coś ucho pobolewało ale to na pewno niz w porównaniu z Twoim bólem... może to jakieś zapalenie? wybierasz się z tym do lekarza?
A ten Twój Wiktor, mega superaśny maluszek!!! :) masz już dla niego jakąś synową? ;)

Atan
nie przejmuj się, ja byłąm w 7/8 miesiący i mi wszyscy mówili, żę zaraz urodzę... albo pamiętam komentarze : Ty jeszcze się turlasz? miałam przeogromny brzuch ;) najlepiej takie komentarze wpuszczać jednym uchem wypuszczać drugim :) a pokoik świetnie odświeżony :)

Solgam super, że dobrze się czujesz :) a wizyty co dwa tygodnie to super sprawa, przynajmniej będziesz spokojniejsza, że wszystko w brzuszku jest dobrze :)

Fifka kochana, poród to tylko ileś tam godzin, wiem, że nieprzyjemnych, ale trzeba zagryźć zęby i to przebrnąć, bo warto!!! niebawem Twój skarbek przytuli się do Twojego serduszka i będziesz najszczęśliwszą osobą na świecie. Wtedy zapomnisz o tych wszystkich złych godzinach przed porodem :)

Do góry