reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

netka: no właśnie wyliczają jakoś dziwnie, może po wielkości dzidziusia, a masz podane parametry to porównam z moimi ? zaraz poszukam czy mam z takiego tygodnia badnie jak ty, powiedz z jakich masz tygodni ciązy usg z podanymi danymi

wiecie co już myslałam ze mi pępuszek wyjdzie ale po tych skurczach jak już do domu wróciłam to patrze a mi chyba sie obniżyło bo pepek jakby mi sie schował wiec nie wyjdzie juz :sorry:

reklama
witam ponownie :-)
już po batmanie, kurde miał przyjść o 15.30 a zjawił się po 17 :wściekła/y: a ja jak głupia od okna do drzwi latałam :angry: widziałam na klatce że sąsiedzi też wyglądali przez drzwi :-p
ja najedzona, ale coś jeszcze bym przekąsiła :-p
Fifka żoneczko trzymam dalej &&&&&&&&&
Atan dziękuję za kciukasy przydadzą i fluidki :-D moja intuicja podpowiada mi że mam lokatora w brzuszku, ale zobaczymy czy ma racje czy zawiedzie :-p
Neci dawaj zdjęcie :-D czekam czekam i się doczekać nie mogę :-(

Ostatnia edycja:
a to pisałam lami ze mam tam ostanie pomiary dzieciątka, ale zdjęć nie mam do pokazania bo wstydzi się i pokazywać nie chce. W szpitalu było to samo pan na buzię a buzia w drugą stronę i tak się ganiali. ja to nie wiem jakim cudem zajrzeli i widzieli co trzeba i że to kobita

zostala ostatnia koncowka przy dzwiach ... ja pierdykam maz sie jutro nie ruszy a jeszcze tyle do zrobienia.. ahh a ja bym juz chciala spac na swoim llozku niz tesciowej to tesciowej jest nie wygodne i sie wyspac nie moge coo godzine lub 2 sie budzilam i nie miescilam na lozku bo mniejsze i sie zmezem przepychalismy ;-( i co to za spanie ze na poczekalni u endokrynolog zasypialam na siedzacoooo:szok: nigdy tak nie mialam zeby byla taka padnieta...

pyscek no ja tez mam taka nadzieje ze fasoleczka jest ;-)!!

ide jeszcze im potowarzyszyc bo sie zabija jeszcze przy koncowce bo tam trzeba babskiego umyslu jeden panel im pomoglam dociac i pasuje idealnie ;-)

reklama
Do góry