reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jutro ie umyje panele te na scianach i na podlodze beda listwy polozone ;-) i zlozy sie lozeczko i komode ;-) by wiedziec w ktorym miejscu łóżko postawic ;-) juz sie doczekac nie moge ;-) a tez jestem strasznie ciekawa jak bedzie wygladac ;-) a widzialas profil amelki z raczka ? zaraz ci pokaze ;-)
Zobacz załącznik 426649

doobranoc kochane padam a jutro od rana znowu na nogach bo pusze kupic swielowke i plyn do paneli..i mam tescia z samochodem wiec o 8 wstajemy.

Ostatnia edycja:
reklama
Wieści Fifkowe: Biedna bardzo się męczy. Rozmawiała ze swoją ginekolog. Albo bierze leki na powstrzymanie (na które podpisała dokumenty, że nie chce brać z własnego wyboru) albo rodzi ale bez żadnego wywoływania czyli sama. Szyjka gładka, nie ma, rozwarcie nie postępuje, mały jest już główną w kanale bo czuć główkę, skurcze bolesne nadal, całego brzucha i krzyża. Nawet próbowała przeć i nic, biegała, po schodach łaziła, gorący prysznic.
Postanowiła nie brać leków.

Emi bardzo dziękuje wam wszystkim za wiadomości, przekazuje, że jesteście kochane :*

Poradziłam jej pewną rzecz...ale zobaczymy czy się zdecyduje.

Atanku cudna Amelcia, wiesz już się nie mogę doczekać aż urodzisz :-)

ojoj biedna nasza fifka tyle cierpi szkoda ze niechca jej pomoc w szpitalu jak dziecko w kanale to powinni cos dc na rozwarcie ii bol... ahh ten nfz...

ehhh... mój post został olany...:-( jak zazwyczaj zresztą....
dziewczyny znikam z tego wątku na dłużej i trzymam za wszystkie kciuki

ehhh... mój post został olany...:-( jak zazwyczaj zresztą....
dziewczyny znikam z tego wątku na dłużej i trzymam za wszystkie kciuki

Lilly kobito uduszę!!! Przepraszam, że nie odpisałam, ale denerwuje się Fifcią. Z uchem czort wie, nie mam nawet czasu kiedy iść, na razie odpukać jest dobrze. A Wiktor ma synową już, no chyba że nie wypali to przyjdziemy do Twojej Julci :-)

Ostatnia edycja:
Ael a co poradziłaś Fifce jeśli można wiedzieć? :>:D
Napisz jej że synuś wynagrodzi jej wszystkie bóle i cierpienia... :) Trzymam wszystkie palce nie tylko kciuki żeby jak najszybciej trzymała w ramionach Konradka :*

Lily co Ty piszesz!! kopala w dupala i tyle!! ile razy ja coś pisze i nie ma odzewu ??:p wchodzę kolejny i kolejny raz aż w końcu jest odzew! :p

Atanku jak się czujesz?:D

OJ lily....człowiek niee zdązy odpisac a ty juz znikasz:):)
A te wizyty co dwa tygodnie szczególnie dla mojego spokoju i dobrego samopoczucia no i ze względu na poprzednie poronienia, tak wiec czuje się zaopiekowana a te dwa tygodnie i tak się ciągnie niemiłosiernie...niech juz bedzie ten 12 tyd:):)

Ael a co poradziłaś Fifce jeśli można wiedzieć? :>:D
Napisz jej że synuś wynagrodzi jej wszystkie bóle i cierpienia... :) Trzymam wszystkie palce nie tylko kciuki żeby jak najszybciej trzymała w ramionach Konradka :*

Lily co Ty piszesz!! kopala w dupala i tyle!! ile razy ja coś pisze i nie ma odzewu ??:p wchodzę kolejny i kolejny raz aż w końcu jest odzew! :p

Atanku jak się czujesz?:D

Czesc Olciu a jak ty się czujesz??? co tam u Ciebie?? co ze starankami???

reklama
Cóż poradziłam jej by trochę zagrała by w końcu pomogli jej urodzić. Napisałam jej jak wyglądał u mnie stan przedrzucawkowy. To się kwalifikuje do cc. Jeśli będzie chciała to to zastosuje, jeśli nie postara się dalej walczyć.
Na razie w ogóle mi nie odpisuje, ale od Ciebie Olciu przekażę wiadomość, od Lilly już wysłałam.

Do góry