reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie taka sama była moja reakcja :D

Ja idę spać :)
dobranoc dziewczynki :*
Mam nadzieje że jak wejdę tu rano to będzie wielkimi literami na czerwono post że FIFKA JUŻ URODZIŁA :* TRZYMAJ SIĘ KOCHANA :*:*:*

reklama
Atanku dziekuje ze o mnie pytałaś, ale @ nadal nie ma, cos jedynie kuje w podbrzuszu ale ok... A jak Ty sie czujesz???
Ael moj ulubieniec jest przesliczny...
Fifko trzymam kciukasy, bycie mama to najwiekszy dar od Boga, wiec troche bolu a jakie szczescie zobaczysz u swojego boku, Konradek Ci to wynagrodzi stu-krotnie ... Bedzie dobrze :***
Ja uciekam spac bo do dziadkow po 10 jade bo w weekend w szkole i nie bede miala kiedy jechac ...
DOBRANOC ;**

Dzień doberek!

Fasolka ja też czekam na wieści od Fifki. Należy ja jednak zrozumieć. Wczoraj wieczorkiem napisalam jej,że myslę o niej,że jakby co niech wali drzwiami i oknami ale teraz jej przeszkadzać nie będę bo powinna się skupić na sobie a nie na smsowaniu. My na BB bedziemy musiały dać sobie na wstrzymanie,jak będzie mogła to na pewno da znać.

Aaaa edit:
Napisała,że ma nieregularne skurcze więc tak posiedzi pewnie jeszcze troche. Na całe szczęście troszkę odpoczęła,przespała noc.

Dziurka dzięki za info. Biedna, żeby już dzisiaj poszło i miała z głowy te męczarnie.

Ale tu cisza dzisiaj.
kurcze szukam przepisu na jakieś żarełko z ciastem francuskim, bo akurat takowe posiadam i nie wiem co z nim zrobić.

Ostatnia edycja:
A no widzi Fasola,że czasy teraz takie...albo zajść ciężko,albo donosić cięzko,albo urodzić cięzko. A najgorzej jak jest wszystko na raz. Powie ktoś,że kiedys tak nie było. Ależ było tylko po 1 tyle się o tym nie trabiło bo sie mało na ten temat wiedziało a po 2,nie było tego aż tyle bo i chemii tyle we wszystkim nie było. Tera nawet marchewke z wlasnego ogrodka z chemia masz bo nawet deszcz zawiera tego wszystkiego dużo. Kuniec świata
Nie pomogę bo ja takiego konkretnego jedzonka z ciastem franc. nie lubie:-pJakieś ciacho to taaaa,pysznosci

Sil
,wybacz że dopiero dziś i że nie od razu....
Jak widzisz Fifka w szpitalu sie męczy. Poza tym Atanek byla u endo, u Neciuszki cukier wyszedł w porządku i idzie na konsultacje do innego lekarza. A reszte nie pamietam za co dziewczyny przepraszam.
A u mnie no cóż,załatwiam,biegam,robie liste co mam zabrac ze soba bo jak sie okazało organizacja to podstawa. Za dużo troche tego....
Z dobrych wieści sprawa w wiadomej sprawie 3 lutego:)
A co u Was,Ciebie,Domisi i Szczęśliwego Taty?

Lilly oj kochana,nie przejmuj się. Czasem tak jest,że ktoś nie zauważy a jak jest zamieszanie to juz w ogóle....My tu wszystkie żyjemy narodzinami kolejnych dziaciaczków i przeżywamy jak na swoje:)

Fifka idzie do domu:baffled:Leki nie działają,fenoterolu ona nie chce to jej lekarz powiedział,że sobie w domu może poczekać.

Ostatnia edycja:
Dzień dobryyyyyy

Żono :*

Fasolka też mam ciasto ale jeszcze nie wiem co i kiedy z nim zrobię ;) a jak tam się z Lusiją czujecie?

Moja panna po 6 tak się rozpychała że myślałam że mi wyjdzie z tego brzucha :-D

reklama
Dziękuję Dziurko :) Doczytałam nawet :)

Atan, super, że tu wyniki dobre

Lily, kurcze, nie uciekaj... :(

Fifka, trzymaj się, już naprawdę niedługo... A każdy dzień dla Konradka to plus

Do góry