reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzoana jesli liczac ze droga zaplodnionego jajeczka do macicy trwa 7 dni a zagniezdzenie 2 dni to moze to jest teraz u ciebie....tak sobie mysle.....moze sie udalo??? Podczas zagniezdzania kobiety maja rozne odczucia i obserwacje

reklama
Sama nie wiem, w zeszłym cyklu takie plamienie miałam przed @. Wczoraj było jasnoróżowe a dzisiaj jest brązowe. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak czekać na 11 dzień, jesli tempka spadnie to wszystko będzie jasne:-(

Przed @ to ja mam zawsze odwrotnie najpierw brazowawe plaminie a pozniej juz krwawienie :zawstydzona/y:
Ja mysle ze moze cos byc na rzeczy skoro najpierw plamienie a pozniej brazowawy kolor sie pojawil...bede trzymac kciuki :tak:

hej dziewczynki wpadłam poczytać co tam napisałyście ale chyba uciekam spać.
Wczoraj poszłam spać po 2 a wstać o 6 trzeba:no:
no i po tej siatce zmęczona jestem ale warto było tyłek ruszyć:-D

dzoana mi się też wydaje, że to może być zagnieżdżenie :tak: nie martw się, jeszcze ze wcześnie.
Karolina poczytałam na wykresie, że po wizycie wszystko ok. GRATULACJĘ
teraz to już możesz nam oficjalnie fluidki posyłać:-p

katy chyba coś w sobie masz bo ja też do Ciebie większy sentyment mam;-):-)

idziemy tym razem jak burza do przodu i na pewno się uda!!!!!

dobranoc
miłej nocki

Mój M taki spokojny, mówi, że mam cierpliwie czekać i się uspokoić. Dzisiaj byłam na tańcu i po nim tak troche mocniej zaczął brzuch boleć. Na jutro jestem zapisana na fatburning i zastanawiam się czy sobie nie odpuścić:-(

dziewczyny wybaczcie ze dzis jakos nie w temacie jestem hehe ale uczylam sie na szydelku robic i tak mnie wciaglo ze nie wiem kiedy dzien minal heh

moje "dzielo" tylko sie nie smiejcie ;p DSCN4427.jpg

Moze to podkarpacie tak przyciaga :) ja mam tam bliska rodzine i czesto tam bywalam swego czasu :-)
Dziewczynki prosze byc dobrej mysli i zycze slodkich snow - uciekam do lozeczka do jutra pa pa.

Jane spij amacznie i
Marysia
ty tez
Dzoana a co ty chcesz palic???? A swoja droga ja jutro uderzam na swoja bierznie....w koncu po cos ja zlicytowalam ....troszke sportu mi sie przyda

Zzagubiona poprostu bomba!!!!!!!!! Kurcze masz dar dziewczyno....ja tez lubie takie dziergania ale na szydelku to juz wieki nie robilam ale bardzo lubie wyszywac (od czasu do czasu)
Jutro wrzuce sie pochwalic moimi wypocinami ale ta sukieneczka bije na glowe wszystko....jak bede miec kiedys coreczke zrobisz mi takie??????

Zzagubiona a jak sie czujesz ???? Nie smucisz sie juz????

reklama
dziewczyny wybaczcie ze dzis jakos nie w temacie jestem hehe ale uczylam sie na szydelku robic i tak mnie wciaglo ze nie wiem kiedy dzien minal heh

moje "dzielo" tylko sie nie smiejcie ;pZobacz załącznik 427265
Śliczne, ja uwielbiam takie domowe robótki ręczne. Sama kiedyś dużo robiłam na drutach i haftowałam, teraz jakoś nie mam za bardzo głowy. Myślę, że będąc w ciąży zmolestuje babcie mojego M, żeby nauczyła mnie na szydełku robić, sama potrafi cuda:-)

Do góry