reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka - no to ewidentnie wychodzi ze zagnieżdżenie miałaś w 6 dniu po owu :-) .... noi mnie pocieszyłaś bo też mieliście codziennie przytulanka a mnei tu dzisiaj dziewczyny nastraszyły że wtedy plemniki są za słabe na jakiekolwiek zapłodnienie

joweg - no właśnie wiem, ale chciałam zobaczyć co statystycznie częściej występuje :confused:

reklama
Witajcie dziewczynki, dopiero mam chwilke zeby siasc z Wami. Szalalam dzis z synkiem na sniegu az padl jak piesek pluto a potem zjadl o dziwo 2 talerze zupy :-) zrobilam tez bigos na ktory mialam straszna ochote najadlam sie noi niestety skonczylo sie wielkim wydechem i uklonem w strone porcelany :no:
KATYB strasznie mi przykro tym bardziej ze nie wiedziec czemu czuje do Ciebie jakis wyjatkowy sentyment ( ciekawe prawda ?) i mocno Ci kibicowalam i kibicuje rzecz jasna.

KAROLKA gratulacje i oby tak dalej :-)

Tak wychodzi z tym zagnieżdżeniem. Pytałam mojej gin jak jest lepiej, czy codziennie czy z przerwami, a ona powiedziała, że tak jak mamy ochotę, bo stresowanie się i robienie na siłę przestaje sprawiać przyjemność i powoduje problemy z zajściem. No i tak też zrobiłam:happy:

lorelien ja bralam od pocztaku na podtrzymanie ciazy progesteron i miala caly czas podwyzszona temperature wiec nie wiem :)

Witajcie dziewczynki, dopiero mam chwilke zeby siasc z Wami. Szalalam dzis z synkiem na sniegu az padl jak piesek pluto a potem zjadl o dziwo 2 talerze zupy :-) zrobilam tez bigos na ktory mialam straszna ochote najadlam sie noi niestety skonczylo sie wielkim wydechem i uklonem w strone porcelany :no:
KATYB strasznie mi przykro tym bardziej ze nie wiedziec czemu czuje do Ciebie jakis wyjatkowy sentyment ( ciekawe prawda ?) i mocno Ci kibicowalam i kibicuje rzecz jasna.

KAROLKA gratulacje i oby tak dalej :-)

Dziekuje Marysiu bardzo mi milo:-)....mam nadzieje ze kiedys bedzie mi to dane chociaz z kazdym cyklem nadzieja pomalutku wygasa....zeby chociaz adopcja byla latwiejsza :nerd:

Ja witam się wieczorową porą, zaraz zabieram sie za lekturę co tam naskrobałyście jak mnie nie było:-)
Smutno mi, brzuch mnie dalej pobolewa, no i mazy na papierze sa brązowe. Więc pewnie będzie dupa. Kupiłam dzisiaj teścior, ale cos czuję, że się nie przyda:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry