reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

reklama
Macku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba:)
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie:( za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi:) wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal

Macku a mi ten szary komplecik sie baaardzo podoba:)
Ania ze ja nie mam smyka w gorzowie:( za to mozna przez internet na ich stronie zamowic a odebrac w punkcie empik i za przesylke nic sie nie placi:) wiec zawsze jakies wyjscie. a ze smyka ubranka bardzo lubie bo tez maja swietna jakosc, tyle ze cena nie najnizsza:/ a na poczatku to jednak bardzo szybko zmienia sie cale rozmiarowki wiec ja chyba na poczatku bede w pepco kupowac a dopiero takie na 80 cm z tego co po mlodym widzialam to mozna juz zdazyc zniszczyc i dluzej ponosic a nie 1.5 miesiaca jak wczesniej i wszystko do wymiany az zal
Uważam podobnie, dlatego na razie poluję w lumpkach :tak:

Macku ja te na 56 cm mialam wlasnie z lumpka, potem te na 62-68-74 mialam z allegro wlasnie z ewa klucze i pinokio ale co poltora miesiaca szlo mi na wymiane calego rozmiaru kilkaset zl wiec niefajnie:/ dopiero te na 80 dlugo nam posluzyly i byly z roznych sklepow juz

Tu cos ode mnie...wiekszosc 62:)

IMAG0506.jpgIMAG0502.jpgIMAG0496.jpgIMAG0494.jpgIMAG0501.jpgIMAG0498.jpgIMAG0497.jpgIMAG0504.jpg

IMAG0503.jpg

dziewczyny- super zakupy.
Dorota - mam te same bodziaki, ( 2 fota w drugim rzedzie ;) )
ja mam juz tyle dla laleczki, ze pół dnia bym foty robila. Jak mam sie powstrzymac od zakupów ? :zawstydzona/y:

Dorota slodziutkie:) nawet pepco widze:p ja to juz mam schize i wszedzie widze ten sklep i ciagle uwazam za "Swoj":/. ale te body w paseczki naprawde piekne.
ja sie tak zastanawiam ile mam kupic body na dlugi i krotki rekaw, bo mlodego rodzilam koniec pazdziernika wiec bylo jasne ze dlugi ale my w czerwcu i nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje:baffled: ma ktos jakies rady i madre pomysly ? :D

Ja mam body i na długi i na krótki. Na długi można tylko śpioszki założyć i już a na krótki pajacyka,albo też śpiszki zależy od temperatury,

nie wiem czy dlugi rekawe bo to malenstwo i musi miec cieplo czy krotki bo bedzie goraco i je ugotuje:baffled: ma ktos jakies rady i madre pomysly ? :D

Ja rodziłam w czerwcu 2010, było strasznie gorąco, na spacery zakładałam Hani rampersy albo body z krótkim rękawkiem i przykrywaliśmy ją pieluchą flanelową. Nie wiadomo jakie teraz będzie lato, tamto było masakryczne

reklama
no w sumie racja. ja jeszcze musze rampersy kupic bo mam tylko takie na roczek bo wtedy akurat cieplo bylo jak maly nosil 80. a takie z krotkim rekawkiem i nogawkami krotkimi moga byc fajne na gorace dni:)

Do góry