reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupowo Wyprawkowo Mamusiowo Dzidziusiowo

Co do pieluch ja uzywalam przy Mlodym ( i niestety jeszcze ich troche uzywamy) pampersow:tak: Tutaj nie sa tak drogie jak w Polsce, ale jak lece do Polski to kupuje wlasnie te dada w biedronce i tez polecam;-)

gosiaczek rozki super, ja osobiscie polecam nie usztywniane, u mnie sie nie sprawdzil, usztywnienie musialam wyciagnac, zeby moc Kube przytulic mocno do siebie:tak:

tialana super ciuszki

reklama
Goldenlucy bomba :-)
diabelnie podobaja mi sie wzory minymo :-) ostatnio udalo mi sie nawet cos kupic w necie i jeszcze jedna rzecz licytuje wlasnie minymo.
cos mi sie stalo z klawiatura pozamienialy sie y i z i musze wciskac odwrotnie. Nie wiecie co t moze byc aha i wszystkie znaki sa pozamieniane znak zapytania itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: help help help

reklama
wklejam wczorajsze łowy

wanienka za ok 30zł z wbudowanym termometrem hehe:-D
delfin oddzielnie

Uploaded with ImageShack.us

przyszły kolega mojego syna / pierwszy podarunek od tatusia

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/443/dsc00810lvq.jpg/]

i po dzisiejszym wystepie reni wygrzebałam z piwnicy stary koszyk mojej babci, jako ze łózeczka jeszcze nie mamy myslicie ze sie nada???

Do góry