reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

fafi - witaj
u mnie w nocy było 0+12 .... jeszcze przed pełnią :)
jeśli ty dziś testujesz 0+12 to znaczy że testujemy w podobnym czasie ??
----------------
dziewczyny a kiedy można sprawdzać śluz po wspólżyciu ?? jeśli ja miałam o 24 seksik to czy o 11:00 rano będzie pozostalość nasienia czy śluz ??

reklama
Kinga, dokładnie - starania najlepiej po minimum 7-dniowej wstrzemięźliwości w przedziale 8-20h po owulacji (najczęściej zalecane jest 12h). W okolicy O+12 pH powinno zlecieć w dół, śluz powinien zmieniać się z rozciągliwego na gęsty i lepki a szyjka powinna zacząć twardnieć. Warto na wszelki wypadek przypilnować pH po staraniach gdyż sperma zazwyczaj jest dość zasadowa.

bettsie, zazwyczaj po współżyciu wieczorem obraz śluzu jest rano zaburzony i śluz może się wydawać bardziej rozciągliwy i wodnisty.

Ostatnia edycja:
no wlasnie sama nie wiem bo ten duzo osobom pokazal dziewczynke a mialy chlopcow;/ jeszcze jutro zobie z kapusty bo robie do obiadu;p

Daria, ja miałam ten rózowy, wyszła dziewczynka, ale ja za bardzo w te testy nie wierzę. To rzeczywiście chyba jest 50/50. Dzisiaj odebrałam wyniki krwi i moczu, ph mam 6,0 to tak nie bardzo dziewczynkowo chyba?

Mama05
- mocno przytulam.

Daria, ja miałam ten rózowy, wyszła dziewczynka, ale ja za bardzo w te testy nie wierzę. To rzeczywiście chyba jest 50/50. Dzisiaj odebrałam wyniki krwi i moczu, ph mam 6,0 to tak nie bardzo dziewczynkowo chyba?

Mama05
- mocno przytulam.

mowia ze na dziewczynke to niby ph do 7,5 ale nie wiem :-)

wiecie co nie daje mi spokoju ta matka tego dziecka .. co za glupia zamiast wezwac pogotowie to zostawila dziecko w taka zime;/ a prawdopodobnie moglo zyc i moze zyje skoro nie ma zwlok moze ktos wzial to dziecko i sie nim zaopiekowal...boze nie rozumiem takich ludzi:angry:

Dzień dobry...choć wcale nie taki dobry:-(

Mama ściskam, tulę, i nosek wycieram..bardzo mi przykro
ale razem z Kingą i wszystkim staraczkami jeszcze pokażemy temu paskudnemu przwrotnemu loswi na co nas stać. BĘDĄ DZIECI nasze upragnione!!!!

ja też jakieś dołki podłapałam, bo miałam nadzieję że po tabletkach anty mój organizm nie będzie tak fiksował, a tu cuda na kiju...boję się o owulkę. No ale nic, czekam na koniec cyklu i mam nadzieję że przyszły będzie lepszy...

co do małej Madzi...straszna tragedia :-(

Przepraszam że tak tylko wyrywkowo piszę..

Ostatnia edycja:
Daria nie sadze zeby dziecko zylo bo gdyby ktos faktycznie znalazl napewno by zglosil!!!!
Przed chwila ogladalam Konferencje prasową z udzialem rutkowskiego...
Wciaz nie moge tego pojąć..podobno maz tej dziewczyny nie mial pojecia sadzac po jego reakcji jak Rutkowski powiedzial mu o calym zajsciu....no ale pewnie za chwile dowiemy sie calej prawdy...
Wspolczuje temu chlopakowi i jego rodzicom..podobno juz pod sam koniec oni tez podejrzewali ze ta dziewczyna mogla miec cos wspolnego ze zniknieciem dziecka...
mowi sie teraz ze jako mloda matka nie do konca radzila sobie z macierzyntwem....szczerze to nie kumam ja w wieku 23 zaszlam w caze i bylo swiadome pragnienie...jasne ze psychika czlowieka jest zroznocowana i jedna matka odnajdzie sie w sytuacji a inna nie, nie mniej jednak cala ta sytuacja z uwagi na mele dziecko jest przerazajaca!

Sprawdza sie co mowil w poniedzialek Jackowski!!!
http://wiadomosci.wp.pl/title,Jasno...4224130,wiadomosc.html?ticaid=1ddaf&_ticrsn=3

Ostatnia edycja:
reklama
Jasnowidz: w sprawę śmierci Madzi zamieszany jest mężczyzna - Wiadomości - WP.PL

jednak zabojstwo z premedytacja ... szok

tez pisalo ze raz zostawila na 2 tygodnie dziecko i sie nim nie interesowala masakra;/
ja mialam 19 lat jak urodzilam nadie i nie wyobrazma sobie jak by jej sie cos stalo...a takie cos nie rozumiem takich ludzi lepiej mogla juz je oddac albo rodzice napewno by jej pomogli ...
najbardziej rozwalilo mnie to taka tragedia w domu a ona meza namwia na wyjscie do kina na horror Zobacz załącznik 433180

Ostatnia edycja:
Do góry