Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A pomysł świetny. Niespodzianka super Dzień Dobry)
Widzę, ze temat @ i kolejnych ciąż na tapecie. To u mnie @ jeszcze nie było i wcale mi się nie stęskniło, będzie to będzie , pewnie dopiero jak skończymy z cycem.
Kolejnej dzidzi na razie nie planuję i nie wiem czy w ogóle będzie kolejne. To już trzeba by się starać bo latka już nie te, 25 lat dawno skończyłam hehe. Chociaż chciałabym, żeby Adaś miał rodzeństwo bo to zawsze pomoc w życiu, ja mam siostrę (bliźniaczkę) i brata i wiem , że zawsze mogę jakby co na nich liczyć.
Oj jakaś sentymantalna dzisiaj z rana jestem
A któraś z Was jest jedynaczką? Jak się z tym czujecie i nie brakowało Wam kiedyś brata lub siostry?
siemanko,
moje dziecie nadal troche zepsute... dzis nauczylo sie do tego jeszcze piszczec. Wszystko na nie, mimo ze rano budzi sie z szerokim usmiechem na buzce, to kolo 12-13 zaczyna sie cyrk. Wczoraj i dzis. Wczorajszy jeszcze dalo sie jakos ukojic, ale dzisiaj trzeba bylo zastosowac metode skin2skin, zasnal w pol minutki i spal 2h
U mnie jest to samo , rano uśmiech jak na budyniu i dziecko zadowolone bawi się samo i w bujaku siedzi spokojnie a od południa coraz częśćiej na rączki i zabawianie. Trochę na macie poleży, posłucha piosenek ale bujak to już beeee. Najlepiej jak się coś niezwykłego dzieje, ostatnio mąż kabel od kablówki chowal w listwę dookoła pokoju, meble podsuwał i ogólnie rozpierducha była to siedział zainteresowany jak nigdy i wpatrzony w to całe zamieszanie.
Mnie jakieś choróbsko wzięło, tzn m mi sprzedał a sam już zdrowy, mam nadzieję, ze mały nic nie złapie on nas
oj coś mi nie wyszło z tym cytowaniem ...
a ja mam pytanie do mam dzieci które śmieją się na głos
co zrobiłyście ze dziecko śmieje się na głos? uczyłyście je tego? śmiejecie się w obecności dziecka na głos że ono podłapało?
Antosia niestety nie chce się śmiać na głos, a jak próbuje ją rozśmieszyć to patrzy na mnie z poważną miną i pewnie sobie myśli co za kretynka...
U mnie też @ brak i dzięki bogu za to !! Długo brałam anty bo bez nich mój @ bez ketonalu był nie do przeżycia dlatego też na samą myśl dostaje dreszczy bo przecież przy cycku to tylko paracetamol
A co do drugiego dziecka to moja Hania będzię jedynaczką no chyba, że adoptuję bo rodzić już na pewno nie będę
Moja mała ma od dłuższego czasu łuszczącą się skórę na glowce- pytałam się położnej i ponoć to nie ciemieniucha. Kazała smarować oliwą z oliwek ale niestety to nie pomaga![]()
Kapiemy ja w oilatum smarowałam już wszystkim od oliwki, oliwy po czystą lanolinę a główka wygląda coraz gorzej![]()
Dodam zdjęcie może ktoś mi coś podpowie bo mi już pomysłów brak
Cytryna zaczęłam nosić małą w tym wiązaniu które mi pokazałaś i o dziwo jej się spodobało do tego stopnia, że i przysypia czasami jak ja noszę jest sukces więc DziękiMuszę tylko zmienić chustę bo mam elastyczną i będzie super
Uploaded with ImageShack.us
Jezuśku sorry że to zdjęcie jest takie duże ale nie wiem jak to zmienic
My najpierw dużo mówiliśmy do Zosi żeby wogóle zaczęła wydobywać z siebie jakieś dźwięki typu "a gu", "a gi", jak zaczęła nas naśladować to śmianie w głos samo już jej wychodziło szczególnie jak ją łaskotaliśmy delikatnie
Mam do Was pytanie, czy Wasze dzieci opróżniają dwa cyce naraz czy na zmianę co karmienie? Zastanawiam się czy moja Zosia nie je za mało, podczas jednego karmienia opróżnia jedną pierś i przez dwie godz nic nie chce jeść. a jak sama ściągałam to najwyżej 50ml z jednej, a czytałam że dzieci w tym wieku powinny więcej zjadać. Będę wdzięczna za odp:-)
![]()
mnie to ciągle męczy, mam nadzieje że po zakonczeniu karmienia dobry stanik pomoże odzyskać ładny biustnie chciałabym miec tylko cyckow po ziemie.
u mnie podobnie- chwila nieuwagiCo do ciaz i okresu - u nas Kuba nie byl planowany ;-), bylam pewna, ze ciezko jest zajsc w ciaze, a tu wlasciwie jeden raz chwila nieuwagi i masza okres przyszedl juz 2x, ale my na butli, to dlatego
![]()
wiesz że po tym jak skończyłam studia zaczęłam otwarcie mówić o tym że żałuję że nie poszłam do zawodówki na fryzjerkę, kosmetyczkę czy coś w tym stylu.Hey!
sivi
święta racja! w PL kobiety mają poprostu przeje***ne. Konczysz studia i nie masz nic. Lepiej zawód zrobić i jako fryzjerka zarobisz lepiej niż jako wykształcony człowiek. Wszedzie oszukują, zwalniają na potęgę- masakra!

ja też mam zamiar poszukać czegoś używanego bo na jedno wyjście szkoda kasy ;-)
albo ma iść do swojego pokoju i zastanowić się nad swoim zachowaniem i jak już się zastanowi to ją wołam i musi mi wyjaśnić co źle robi
nie krzyczę na nią bo to nie przynosi efektów ( mąż tak robi a ona wtedy mu ucieka i się śmieje jak czubek
)
właśnie miałam Ci pisać, że jak zajdziesz w ciążę to dostaniesz umowę do porodu a potem tylko macierzyński i po 24 tygodniach zostają 4 osoby na jednej pensji...