Kingolinka
Fanka BB :)
Witam sie i ja porannie dzisiaj na szczesie pospalismy do 8:-)
Ati ja tez jestem jedynaczka i tez chciałabym rodzenstwo dla Szymkowskiego ale nie wiadomo jak to sie w zyciu ulozy. Na razie ro pracy miec nie bede i za specjalnie szukac nie bd dopiero od lipca jak małz bedzie miał wakacje bo nie ma kto z dzidzią siedziec...
kasiadz nie za mała ta sukienka
?? Tak to sliczna. MOja chrzesnica byla chrzszczona w sztucznej sukience i nie była z tego faktu w kosciele zadowolona;/ Ja musze pomyslec powoli o jakims garniturku dla małego. A my tez robimy chrzciny w restauracji, po promocji 70 dyszek za 3 dania, przystawki, sałatki, wedlinki, pierdołki.
O kurde wy tu juz o karach mowicie o matko... mam nadzieje ze nie bede musiala stosowac tego typu rzeczy bo sie do nich kompletnie nie nadaje;/
Mam pytanko odnosnie rozszerzania diety. Czy w ciagu dnia daje sie pol sloiczka deserku/zupki czy cały??? Bo moj ssak to by pewnie cały zjadł... i za pol godziny cyca by wołał....
Ati ja tez jestem jedynaczka i tez chciałabym rodzenstwo dla Szymkowskiego ale nie wiadomo jak to sie w zyciu ulozy. Na razie ro pracy miec nie bede i za specjalnie szukac nie bd dopiero od lipca jak małz bedzie miał wakacje bo nie ma kto z dzidzią siedziec...
kasiadz nie za mała ta sukienka
?? Tak to sliczna. MOja chrzesnica byla chrzszczona w sztucznej sukience i nie była z tego faktu w kosciele zadowolona;/ Ja musze pomyslec powoli o jakims garniturku dla małego. A my tez robimy chrzciny w restauracji, po promocji 70 dyszek za 3 dania, przystawki, sałatki, wedlinki, pierdołki. O kurde wy tu juz o karach mowicie o matko... mam nadzieje ze nie bede musiala stosowac tego typu rzeczy bo sie do nich kompletnie nie nadaje;/
Mam pytanko odnosnie rozszerzania diety. Czy w ciagu dnia daje sie pol sloiczka deserku/zupki czy cały??? Bo moj ssak to by pewnie cały zjadł... i za pol godziny cyca by wołał....
jak nie było reakcji brzuszkowej to możesz dawać cały 
Mam nadzieje że to się nie długo skończy
Nie wiem co sie z nim dzieje. Wychodzi na to, ze ja przez ten pierwszy rok kiedy co chwile jakis kurna skok, nie bede miec spokojnego i zadowolonego dzieciaka, tylko placz i marudzenie???