reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
uuu rurka zazdroszcze :) juz sie nie moge doczekac az przyjdzie czas na zakupy :)

jej moja mama to jest odważna-wzięła mi dzieci na spacer;))) trochę wieje, ale założyłam Mai folię od wózka więc od razu nie zmarznie;))

Rurka a jutro powinnaś mieć rzeczy ode mnie;))

Paulina już się doczekac nie mogę:-D jutro też powinna przyjść paczuszka z allegro. Miejsca w szafkach powoli brakuje:zawstydzona/y:

Jestem i ja! :-)
Maciek waży prawie 10kilo..... o_O :szok: Pediatra stwierdził, że albo cycuś albo butla, a ja pozostanę przy mieszanym. Tylko zmniejszymy powoli ilość cycusiów.
O reszcie napiszę w mailu do zainteresowanej tematem. :-p

Zjadłam obiadek i coś mnie sen morzy. Idę wykorzystać sen syna.
Papa

POK Mustela najlepsza, ale Ziajka i z AA podwójny na rozstępy jest super. Chociaż co ma wyleźć i tak wylezie. Jeszcze ciekła parafina jest dobra albo po prostu emolienty, ale koszt duży.

RURECZKO zakochałam się. Coś marzą mi się dziewczyńskie ciuszki...

ja sobie na razie ogladam lozeczka i przewijaki :) i za kazdym razem przeraza mnie ile tych sprzetow jest.. hustawki, nianie, wanienki.
Rozbawil mnie M. strasznie, bo on jest przerazony, ze takie male ma spac samo (bo zdecydowalismy, ze z nami w lozku na bank nie, co do tego gdzie ma stac lozeczko ja jestem za tym, zeby od razu w osobnym pokoju ale zobaczymy jak pojdzie)... no i ze nawet jak lozeczko bedzie w naszej sypialni, to przeciez on nie zasnie i bedzie tylko sprawdzal co chwile czy jest ok i od kilku dni o tym mowi. a niedawno znalazl w internecie monitory oddechu i teraz porownuje, ktore najlepsze i to bedzie jego glowny zakup :)

a powiedzcie czy ktoras z was praktykowala te hermetyczne smietniki na brudne pieluchy? bo widze, ze genralnie zdania sa bardzo podzielone i chcialabym wiedziec co wy na to

Libby to do dzieła kochana, do dzieła:-D

Drogie mamy pomóżcie. Czego mam za mało/dużo, czego nie mam?

pajacyki 18 sztuk
body krutki rękaw 7 sztuk
body długi rękaw 7 sztuk
kaftaniki bawełniane 11 sztuk
sukienki 7 sztuk
spodnie 7 sztuk
bluzeczki dlugi+krótki rękaw 19 sztuk
spiochy/półśpiochy 8 sztuk
czapki 5 sztuk
bluzy 3 sztuki
skarpetki, rajstopki nie liczyłam ale sporo

Ostatnia edycja:
reklama
Libby - dzieki za rozstepowe rady. niby co ma wylezc to wylezie ale tak na logike jak sie skore do rozciagania bardziej przygotuje, to jest szansa, ze lepiej to zniesie. lepiej sie smarowac niz nie smarowac pewnie ;/ i badz tu czlowieku madry :)

rurka ty pamietaj, ze lato bedzie i rajstopki raczej nie beda Ci potrzebne. jak bedzie goraco to pielucha na tylek i sru. czy ja zle kombinuje?

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry