Lencja
:)
słyszalyscie najnowsze dane o FAS? ze to spotyka nie tylko dzieci alkoholików,ale jednorazowy incydent też moze sie zakonczyc zespołem, a zależy to od etapu kształtowania sie ukl nerwowego, a pamietam jak mi moj gin mowil, ze jak mam ochote to lampke czerwonego wina zawsze mozna wypic
No to mnie zmobilizowałaś do odezwania się... Czasami pracuję z dziećmi z zespołem FAS i bardzo mnie ten temat dotyka. Kochana to nie są najnowsze dane, to od dawna wiadomo tylko jakoś do opinii publicznej te wieści nie docierają... Poszperałam na forum, pisałam o tym prawie 2 lata temu, tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/fas-zawalcz-o-swoje-dziecko-36419/#post5014541
mama kubulki - jak Kubuś???? A Ty Kochana to uważaj na siebie i zwolnij tempo, bo jak organizm zastrajkuje to nic nie będzie tak ważne jak powrót do zdrowia! My tez robiliśmy sami zaproszenia i inne ślubne gadżety
Perfecta - przytulam mocno, niech sobie doły idą precz! A kysz!
Koriander - oj dziś to jest już całkiem fajnie, w dzień tylko -8 a nie jak wczoraj -17
zyraffka, Olavip - spóźnione życzenia dla Was, ale mimo to jak najserdeczniejsze
Klementinka - super, że miałaś taką atmosferę okołoporodową, sądzę, że u nas to i kolejne dziesięciolecia niewiele zmienią....
Kajdusia - no niestety nie było mnie już dawno na próbach.. Coś trudno się z zajęć urwać
Co do filmów weselnych - to my mamy nakręcony i zmontowany przez znajomych artystów, wyszedł super. Szczególnie podoba się nam ślubna, skrócona i postarzona wersja