reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

przerazona jak kupujesz ciasto wiesz takie gotowe do zrobienia to nie moze sie nie udac.. nam zawsze wszystkie wychodza a tez sie kiedys balam ze nie wyjdzie.. teraz ostatnio robilismy ciasto sami z przepisu ciotki..(ciasto biszkoptowe przekladane masa , biszkoptami zwyklymi i drzemem wisniowym) bylo troche meczarni bo w przepisie bylo troche nie jasnosci wiec wydzwanialam do babci co chwile a ona dzwonila do tej ciotki ale sie udalo i ciasto bylo zarombiste :-D im dluzej stalo w lodowce tym bylo lepsze..

reklama
Justa a o tym ze tak w ryanair mozna to nie wiedzialam. Co do easyjeta mozna wziasc fotelik do samolotu pod warunkiem ze nie przekracza on tam jakichs wymiarow. Ja jak w listopadzie dzwonilam do easyjet to powiedzieli mi ze moge wziasc wozek, fotelik i lozeczka z tym ze 2 sa bezplatnie a za 3 trzeba zaplacic £10 w kazda strone

isabelll naszym kupcom w koncu nie dali kredytu... a niby bank poczatkowo zatwierdzil... szkoda bo naprawde podobal mi sie dom ktory mielismy kupic... a tak wracamy do punktu wyjscia :(

Przerazona,to jest swietna strona z przepisami,sa tez tam takie ciasta bez pieczenia Moje wypieki .Zajrzyj,a na pewno wyczarujesz jakies pyszne ciacho :tak:Pozdrawiam Was mimo,ze jakby mnie nie zauwazacie :-pI I tak Was czytam hehe

enva rewelacyjna stronka, juz a przejrzalam i nie wiem za co sie pierwsze zabrac :-D a pomyslec ze jeszcze rok temu i ja nie myslalam o pieczeniu..

ja mam dzis jakis smetny dzien , nic mi sie nie chce jakas taka zakrecona chodze, nawet drzemke zaliczylam jak patryk spal.. dominik w tym czasie grzecznie bajke ogladal :-)

reklama
cytryna oby szybko się nowy kupiec znalazł...

ja właśnie robię z tej strony rafaello dam znać jak wyjdzie;p muszę popróbować przed Chrztem żeby się później nie denerwować;)

Do góry