Kochana DUŻO ZDRÓWKA!!!!! Trzymam kciuki by jak najszybciej Cię puścili do domku Kochana! Na pewno Twoje Chłopaki dadzą sobie świetnie radę obydwaj!!! A Ty Kochana leż , wypoczywaj i pisz z nami! Buziaki dla Was i przytulaki!cześć Dziewczyny.
Narazie na chwilkę.
Trafiłąm przed południem do szpitala z ostrym bólem brzucha i biegunką. Z dzidziusiem wszystko dobrze.
Już się lepiej czuję, boli mnie co jakiś czas zołądek ale już mniej.
Strasznego mam doła, bo muszę się rozstać z Łukaszkiem, nie wiem jaka zareaguje, ze mnie nie ma ;((
poza tym nie mają tu litości dla ciężarnych, od 7 nic nie jadłam i nie pozwalają mi jeść(((buuuuu umieram z głodu
reklama
koriander
Fanka BB :)
Zyraffko duzo sil dla ciebie i zdrowka! Najwazniejsze ze z dzidzia nic sie nie dzieje, a chlopaki na pewno sobie poradza, w koncu dwoch duzych facetow :-) Obys jutro mogla juz do domku wyjsc!
Agi fajnie ze sie odezwalas, ciesze sie bardzo ze u was ok!! Buziaczki dla twojego anioleczka i powodzenia w szukaniu butkow!
Agi fajnie ze sie odezwalas, ciesze sie bardzo ze u was ok!! Buziaczki dla twojego anioleczka i powodzenia w szukaniu butkow!
zyrraffko - wyobrażam sobie, że rozłąka nie jest łatwa, ale dacie radę, no i masz mały trening przed porodem;-) trzymam kciuki żeby cię wypuścili jak najszybciej
agi - a czemu byliście z Polcią w szpitalu? buziaki dla małej kosmetyczki, zdjęcie z maseczką sudocremową rewelacja

agi - a czemu byliście z Polcią w szpitalu? buziaki dla małej kosmetyczki, zdjęcie z maseczką sudocremową rewelacja

nadika
Ola fasola a do kiedy jesteście w Ostrowie?? dopiero teraz doczytałam, Do mnie z Ostrowa tylko 18 km, zaraz za Ostrowem mieszkam. Szkoda że Natan chory bo tak to chętnie bym się spotkała, chyba że Wam choroba natana nie przeszkadza i byście mnie w domku odwiedzili????? zapraszam
zyraffka Kochana dużo zdrówka, Chłopaki sobie napewno świetnie radza!!
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
cześć Dziewczyny.
Narazie na chwilkę.
Trafiłąm przed południem do szpitala z ostrym bólem brzucha i biegunką. Z dzidziusiem wszystko dobrze.
Już się lepiej czuję, boli mnie co jakiś czas zołądek ale już mniej.
Strasznego mam doła, bo muszę się rozstać z Łukaszkiem, nie wiem jaka zareaguje, ze mnie nie ma ;((
poza tym nie mają tu litości dla ciężarnych, od 7 nic nie jadłam i nie pozwalają mi jeść(((buuuuu umieram z głodu
Trzymaj się Kochana i szybko wracaj do zdrowia. Współczuje Ci, ja sobie też nie wyobrażam rozłąki z Hanusią
koriander
Kasiulka a bedzie chlopiec czy dziewczynka bo nie wiem czy mi umknelo co po ostatniej wizycie widzial lekarz?
eagle jak sie czujesz, szlafrok spakowany?:-)
oluvip a co u ciebie?
ewelinka slicznie mowi Zosienka, a Marysia jaka pieknisia w lokach, gdzies mi na fb jej zdjecie mignelo, super!
nadika co za dolek, przez choroby? Moze niech maz sie zajmie Natankiem w weekend i wyjdz na kilka godzin sama..? mam nadzieje ze szybko przejdzie
mama kubulki a co u ciebie? Jak Kubus??
milusia a jedli cos co moglo Szymka uczulic? Kuby nie wysypalo? Zdrowka mam nadzieje ze przejdzie!
Perfeciu jak wieczorny humorek?
gosiagro joujoujou:-)
A nam sie Lila w Pl przestawila na zasypianie o 20.30 ale za to wstaje godzine wczesniej brrrrrr
Na szczescie jest piwko z miodem na dluugie uuugie wieczory :-) Zdrowko wszystkich chorowitkow!
eagle jak sie czujesz, szlafrok spakowany?:-)
oluvip a co u ciebie?
ewelinka slicznie mowi Zosienka, a Marysia jaka pieknisia w lokach, gdzies mi na fb jej zdjecie mignelo, super!
nadika co za dolek, przez choroby? Moze niech maz sie zajmie Natankiem w weekend i wyjdz na kilka godzin sama..? mam nadzieje ze szybko przejdzie
mama kubulki a co u ciebie? Jak Kubus??
milusia a jedli cos co moglo Szymka uczulic? Kuby nie wysypalo? Zdrowka mam nadzieje ze przejdzie!
Perfeciu jak wieczorny humorek?
gosiagro joujoujou:-)
A nam sie Lila w Pl przestawila na zasypianie o 20.30 ale za to wstaje godzine wczesniej brrrrrr

Na szczescie jest piwko z miodem na dluugie uuugie wieczory :-) Zdrowko wszystkich chorowitkow!
Zyrraffko duzo zdrowka! szybko wracaj do zdrowia! Mam nadzieje ze szybko wypuszcza was
tatus z Lukaszem dadza sobie rade
ale wiem ze tesknisz.Trzymaj sie cieplutko:*
Chcialam wiecej napisac ale znow mnie glowa boli i ledwo na oczy widzie;/;/
Chcialam wiecej napisac ale znow mnie glowa boli i ledwo na oczy widzie;/;/
Ola_fasola
Moderatorka
Ola fasola a do kiedy jesteście w Ostrowie?? dopiero teraz doczytałam, Do mnie z Ostrowa tylko 18 km, zaraz za Ostrowem mieszkam. Szkoda że Natan chory bo tak to chętnie bym się spotkała, chyba że Wam choroba natana nie przeszkadza i byście mnie w domku odwiedzili????? zapraszam
My juz w domu jesteśmy. Nocowalismy w Ostrowie potem Kalisz i Konin, na pewno bym się spotkała ale nawet nie wiedziałam że będziemy w tych miastach, z Ostrowa to już o 12 wyjechaliśmy więc tylko chwilkę byliśmy, nie wiem czy byłby czas na spotkanie i tak pozno wróciliśmy, następnym razem dam znać wcześniej
zyrraffka-duzo zdrówka dla ciebie i maleństwa.
Ide spatki,paaaaa
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka a bedzie chlopiec czy dziewczynka bo nie wiem czy mi umknelo co po ostatniej wizycie widzial lekarz?
na 100% jeszcze nie wiadomo :-(
Idę 16 lutego na wizytę, mam nadzieję, że się dowiem
reklama