nadika
Fanka BB :)
zyraffka a jakbyś wyszłana własne żądanie???niestety wypis dopiero w poniedziałek, dzisiaj nie ma mowy. Powiedziałam że mam małe dziecko i chcę wyjść w niedzielę, mam zapytać jutro lekarza:-(
leżę tu bez sensu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zyraffka a jakbyś wyszłana własne żądanie???niestety wypis dopiero w poniedziałek, dzisiaj nie ma mowy. Powiedziałam że mam małe dziecko i chcę wyjść w niedzielę, mam zapytać jutro lekarza:-(
leżę tu bez sensu

Gosia też mówi tylko pojedyńcze słowa, Piotrek w jej wieku mówił duzo więcej, za to Gosia jest bardziej rezolutna, może dobrze, że jeszcze nie mówi, bo by nas przegadała, taki charakterek 

Głowa do góry, nie bój się na zapas, myslę, że Twój mężuś ma rację, skoro już raz "podbiliście statystyki" to teraz bardzo bardzo bardzo mało prawdopodobne, żeby coś było nie tak. Kasiu a ty kiedy masz wizyte? moze dowiesz sie kto tam u ciebie mieszka![]()
niestety wypis dopiero w poniedziałek, dzisiaj nie ma mowy. Powiedziałam że mam małe dziecko i chcę wyjść w niedzielę, mam zapytać jutro lekarza:-(
leżę tu bez sensu
Ja Was z chęcią przygarnęTorunianki., czy ktoś nas przygarnie na kilka godzin???![]()
ola fasola to jak jechaliście do Kalisza to pewnie obwodnicą Nowych Skalmierzyc a ja własnie tam mieszkam
koriander a dołek to chyba przede wszytskim ze zmeczenia, Natan tak daje popalić że chyba ktos mi dziecko podmieniłmam nadzieję że jak bedzie zdrowy to mu przejdzie, antybiotyki działają i w sumie nawet nie widać po nim choroby. a do tego mąz strasznie na nerwy mi działa.
agi fajnie że u Was wszystko w porządku
julia i jak ból głowy?? przeszedł??
emalia widzę ze u Ciebie nie koniec remontów a z męża to chyba taka złota raczka? fajnie że potrafi sam tak duzo zrobic
Asnecja i jak po wizycie kontrolnej??
Perfecta jak samopoczucie??
Lena co u Was??
ewelinka super że Zosienka tak dużo mówi, Natan to narazie pojedyńcze słowa
kasiek jak Damis się czuje, jak Ty??
klementinka to straszne co napisałaś o tych zachciankach faceta ad dziecka, ja bym takich też od razu wykastrowała!!!!!!

Czy Wasze dzieci też są takie niegrzeczne?????!!!! Natan wogóle mnie nie słucha, a jak czegoś nie pozwolę to albo krzyczy albo robi mi na złość i robi to czego nie każę i do tego się śmieje, jedzeniem pluje itd
Chodź nie zawsze to łatwe.A ja jestem mega objedzona zrobilam nalesniczki z lodami,bita smietana i polewa czekoladowa pychaaaaaaaaa!
I znow mnie glowa boli!!;/;/ juz mam dosc ktorys dzien z rzedu,porazka jakas.
Cześć dziewczyny,
w poniedziałek mam ważny i stresujący dla mnie dzień, trzymajcie kciuki, żeby wszystko się udało![]()
niestety wypis dopiero w poniedziałek, dzisiaj nie ma mowy. Powiedziałam że mam małe dziecko i chcę wyjść w niedzielę, mam zapytać jutro lekarza:-(
leżę tu bez sensu