reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
druga :-)
United Colors of Benetton: clothes, accessories and fashion trends.
Kasiu bentonna? co to za marka? i gdzie miesci sie sklep? bo pierwsze slysze![]()
United Colors of Benetton: clothes, accessories and fashion trends.
koriander
Fanka BB :)
gosiagro &&&&&&&& 
Kajdusia to dawaj do Torunia :-) zrobimy jakis kulig
Klementinka w kwietniu bedzie juz pewnie cieplutko wiec na pewno sie uda posiedziec na trawce
Milego dnia wszystkim my idziemy na sanki :-)

Kajdusia to dawaj do Torunia :-) zrobimy jakis kulig

Klementinka w kwietniu bedzie juz pewnie cieplutko wiec na pewno sie uda posiedziec na trawce

Milego dnia wszystkim my idziemy na sanki :-)
zyrraffka
Szczęśliwa mama
gosiu- trzymam mocno kciuki i wysyłam odpowiednie fluidki
)
wychodzę dzisiaj do domku huurrraaa
)
niestety nie wrócę już do pracy bo mam 15 dni zwolnienia (a ja myślałam że jutro popracuję hehe) a od marca planowałam iść całkiem na l4.
miłego dnia
)
wychodzę dzisiaj do domku huurrraaa
niestety nie wrócę już do pracy bo mam 15 dni zwolnienia (a ja myślałam że jutro popracuję hehe) a od marca planowałam iść całkiem na l4.
miłego dnia
Dzień dobry Kochane!
Zyrafciu cieszę się że już wychodzisz
Buziaki i duzo wypoczywaj Kochana!!!
GOSIU- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam kciuki najmocniej jak umię!
Koleandrowa Mamusiu - UDANEGO saneczkowania
To u Was tyle śniegu napadało? W środe i czwartek ma napadać 15-20 cm
Buziaki:*
Idę wypic kawkę
Zyrafciu cieszę się że już wychodzisz
GOSIU- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Trzymam kciuki najmocniej jak umię!
Koleandrowa Mamusiu - UDANEGO saneczkowania

Idę wypic kawkę
Kasiek1983
Wpadłam tylko napisać że cały czas trzymam kciuki GOSIAGRO!!!!!!!!!!!! :*
emalia82
Gosiagro= trzymam cały czas&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zyrafka- super ,że wracacie do domku. Może to i lepiej. Odpoczniesz sobie.
Zyrafka- super ,że wracacie do domku. Może to i lepiej. Odpoczniesz sobie.
Gosiu - &&&&&
Nadika - wiesz no przywykłam, ale teraz on wyjeżdża na całe 2tyg (a zawsze co tydz był na weekend w domu) martwię się o Jagodę najbardziej, bo ona się codziennie pyta o tatusia a jak go widzi to w ogóle najszczęśliwsze dziecko (i tatuś też) na świecie. Ona nawet mówi,że jest "córeczka TATUSIA" ( nie mamusi! - o to jestem zazdrosna
) a poza tym - ja tak już na końcówce...jak będę bliżej terminu to może się zamieni z kimś kto pracuje na miejscu - ale to nic pewnego:-( Teraz jest w Tarnobrzegu - więc jak zacznę rodzić, a on jedzie tam 7,5godz od nas to nie wiem czy zdąży dojechać...
:-( a ja go chce do porodu - wszyscy się dziwią,że co mi tak zależy-ale był przy Jagodzie i teraz też go chce!! W końcu dlaczego mam rodzić SAMA NASZE dziecko??;-)poza tym przy Jagodzie czułam się dobrze psychicznie mając go przy sobie i baardzo mi pomógł w tym wszystkim..........
Zyrafciu - przynajmniej odpoczniesz! Niestety nie zawsze wsio idzie po naszej myśli....
Nadika - wiesz no przywykłam, ale teraz on wyjeżdża na całe 2tyg (a zawsze co tydz był na weekend w domu) martwię się o Jagodę najbardziej, bo ona się codziennie pyta o tatusia a jak go widzi to w ogóle najszczęśliwsze dziecko (i tatuś też) na świecie. Ona nawet mówi,że jest "córeczka TATUSIA" ( nie mamusi! - o to jestem zazdrosna

Zyrafciu - przynajmniej odpoczniesz! Niestety nie zawsze wsio idzie po naszej myśli....
reklama
milusia21
Ja też się witam
Tak mnie kręgosłup boli, ze chodzę zla jak osa, bo się schylić nawet nie mogę...
W nocy miałam tak masakryczne sny że wstałam całą mokra...(sniło mi się że spowodowałam wypadek ze zderzeniem czołowym...a potem widziałam wszysko tak jak by z góry, jak samochód sie roztrzaskuje itd....!!!! do tego chwile później śnił mi się mój kolega, który umarł...)
Bliźniaki maja się dobrze,biją sie troszkę i Monuś jest cały podrapany...
Informuje że prawdopodobnie nie będę się odzywała do czwartku, ponieważ dzis w nocy przyjeżdża mój przyszły mężuś(jak to ładnie brzmi
), jutro spotkanie rodziców, wiec proszę o trzymanie kciuków...;-) a całą środę będziemy pewnie wszystko załatwiać....:-)
Miłego i spokojnego dnia:*
Tak mnie kręgosłup boli, ze chodzę zla jak osa, bo się schylić nawet nie mogę...

Bliźniaki maja się dobrze,biją sie troszkę i Monuś jest cały podrapany...

Informuje że prawdopodobnie nie będę się odzywała do czwartku, ponieważ dzis w nocy przyjeżdża mój przyszły mężuś(jak to ładnie brzmi
Miłego i spokojnego dnia:*
Ostatnia edycja: