reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hihi ja już wiem czego mi potrzeba - wszystko co możliwe w roz 56,58 bo wszystko co mam większe jest. a potem będę zamawiać od marca inne rzeczy jak pościel i pierdółki takie różniaste.

Ja muszę ogarnąć to co mi dzisiaj kurier przywiezie,na tę moją cudną listę wpisać i zabrać się właśnie za ubranka i zostanie mi tylko apteka i kosmetyki no i łóżeczko, które może w przyszłym tygodniu zamówię. Ok ja idę robić obiad bo z głodu padnę. Będę później ;-)

Ja dziś na obiad buchty z masełkiem i posypane cukrem :-) oczywiście kupne
:-D od kąd mały jest na świecie nie mam weny do gotowania. A poza tym mama qr...ice taką, że szkoda gadać! W domu zimno jak cholera! 19 stopni zaledwie! mały ubrany, w beciku i jeszcze przykryty kocykiem, ja dwa swetry, i dwie pary skarpetek na nogach a tatuś od siedmiu boleści wlazł pod kołderkę, przykrył się jeszcze kocykiem i sobie smacznie śpi :crazy: i budzę go, ze jest zimno, żeby szedł do pieca zobaczyć to jeszcze się na mnie wydarł, że mam mu dać spokój :baffled: i mi mówi, że nie da się zrobić cieplej. Szkoda tylko, że jak na dworze było -20 to w domu mieliśmy 22 stopnie a jak dziś jest -8 to my mamy 19 :baffled: już mam go dość ostatnio! w ciągu dnia śpi i my z młodym siedzimy sami, w jak przychodzi wieczór to on zasiada przed laptopa i siedzi do 1-2 w nocy więc my też idziemy spać sami! Ręce mi opadają! Jak tak dalej pójdzie to nie wiem co z tego małżeństwa zostanie :baffled:

witam ponownie w koncu w domku ale chyba pojde spac bo glowa mi peka od rana...
fifka śliczny konradek widac ze rosnie jak na drozdzach ;-)
u 2 ginka jak zwykle nawet na fotel nie usiadlam.. jdynie ktg bylo zrobione... a tak to luzik bluzik zmeczylam sie tym wyjsciem na dwór wiec ide zjesc cos na obiadek i moze odespac noc.. bo w nocy byly skurcze a w dzien brak nic nowego ;-) cos przeczuwam ze bede rodzic w nocy jak juz ;-) a w sumie ginek powiedzial ze nawet bez stymulacji powinnam urodzic do 19lutego uwaza a jak nie urodze to 27 przyjsc ;-) lub zglosic sie do szpitala bo bede przeterminowana ;-) wiec ze spokojem w lutym napewno urodze ;-)

a sil zaglosowalam na walentynke ;-)

ma_g podziwiam, u mnie opcja zimno w domu nie przejdzie zrobiła bym taką jazdę, żeby do przyszłej zimy popamiętał, że w domu ma być co najmniej 22 stopnie. A zdejmij z pana kocyk, zdejmij kołderkę i za przeproszeniem każ wypie*alać z wyra niech czuje jak jest zajebiście w domciu.

Magdalena, to weź go kopnij w dupę... :no: U nas teść pali (bo jeszcze nie dorobiliśmy się oddzielnego ogrzewania... i oni grzeją jednym piecem dwa domy) i u nas jest czasem za gorąco.... ale to przez moje wcześniejsze ostrzeżenia, bo w tamtym roku nad ranem potrafiło być też kilkanaście stopni i szło zamarznąć...

Asiu moja droga!!! Dziękujemy za ciuszki!!!!!!! Są idealne! Akurat na teraz dla Konrada! Zwłaszcza dziękujemy za pół śpiochy i rajstopki! Bo uwielbiam je ubierać dla małego! :tak: a mieliśmy tylko 3 sztuki...

reklama
Hahah Fasolka mój M pojechał do Lidla po pracy sam na zakupy, kupił mi wkładki laktacyjne i nie mógł znaleźć tych zielonych z dżungla pudełek i kupił takie jak twoje różowe :-D Ah... faceci to nie mają poczucia estetyki... Ale może Konrad się nie obrazi za różowe pudełka :rofl2:

A rzeczy super!

Do góry