reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pa fasolka!

No to Pyscku bardzo się cieszę ze lepiej się czujesz :* Czasem nachodzą nas takie gorsze dni...

Ja idę się teraz kapać, korzystając z okazji z mały jest grzeczny...

reklama
sil no żartowałam ;)

pyscek miłego sprzątania

ja mam posprzątane obiad prawie gotowy dla siebie. a teraz wsadziłam sobie cebulkę żałuję że wcześniej nie pomyślałam ale nic ;) i tak patrzył babcia z teściową jak na debila ;)

Haha Konrada zaczynają interesować nowe dźwięki i światła! Przed chwilą na przykład oglądał ze mną Tv :-D Pewnie nie za bardzo wie o co chodzi, ale ciekawi go ze tam coś "miga" A oto fotka!

Jestem z niego taka dumna! :-)

Ostatnia edycja:
Wiem, wiem, też żartuję :) wieczorem wpadnę do Was po kubek ;) tylko muszę od męża zapłacić, bo się wywaliłam z kasy :P

Fifka fajny ten Twój maluszek :-)
Powiem wam, ze bosko jest jak się facet elegancko ubiera, lubię na takiego patrzeć troszkę po przytulać, alejak mam co tydzień prasować 5-7 koszul do tego jedną lub 2 pary spodni kanciaków to mnie na rzygnie bierze. Skończyłam prasowanie i mi chcą nogi z tyłka wyjść, a zaraz lece produkować obiad. Mam pytanie robię taką zapiekankę makaronową z pieczarkami i mięsem mielonym,macie jakieś sprawdzone sosy, którymi zalewacie takie cudo przed wstawieniem do piekarnika?

JA kupuję "Pomysł na... zapiekankę z mięsem mielonym/kiełbasą" (bez różnicy) i tym sosem zalewam jakąkolwiek zapiekankę robię! Jest pyszny!

Ja niestety wszystkich gotowców muszę unikać bo mam zgagę po tym kosmiczną.
Słuchajcie, ale jaja. W ubiegłym tygodniu zamówiłam sobie komodę kąpielową, we wtorek sprzedawca przysłał mi numer listu przewozowego i ja czekam na tego kuriera jak głupia. Dzwonie dzisiaj w końcu do firmy kurierskiej,a ci mi mówią,ze nadawca to jeszcze tej paczki nie nadał. No więc za telefon i dzwonie do sprzedawcy, a oni co mi mówią? że paczka wyjdzie dzisiaj bądź jutro bo ze względu na duże mrozy w ubiegłym tygodniu paczek nie nadawali hyhyhyhyhy jak to jest ściema to muszę przyznać że mało wyszukana hahahha. Aja od środy potulnie jak truśka od 11 godziny każdego dnia w domu siedzie i czekam na przesyłkę hyhyhy śmiech na sali :-)

reklama
hehe ładnie ;) ja w tym miesiącu planuję zakupy jakieś ciuszkowe z taką jedną ciocią Kasią co do niej w weekend jedziemy :) a czy coś jeszcze to zobaczymy ile nas naprawa auta dziś pociągnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry