wizyta zakończyła się nie fajnie (delikatnie powiedziane). No i niedzielę miałam załatwioną, w sobotę wypił to myślałam że na trzeźwo trochę będzie się poczuwał do winy, ale gdzie tam...

(( Jak sobie tylko wpomnę łzy mi się do oczy cisną. Na dodatek dziś są moje 31 uroidziny i z penością nie usłyszę życzeń od mojego męża
chlopy tak maja.. wez go na ,milczenie

moj ostatnio spal w salonie na sofie

tyle ze On dlugo nie wytrzyma i przyszedl nastepnego dnia z podkulonym ogonem

sto lat Kochana

ja ostatnie urodziny spedzilam w pracy, nikomu nie przypomnialam, wiec wszyscy zapomnieli

moja corcia pamietala

maz tez, przygotowal kwiaty i kartke, ale mnie tak rozwscieczyl, bo czyzbym tylko na to zaslugiwala?? a gdzie prezent?? oj byla awanturka
Weszłam wczoraj do SMYKA, wszędzie przeceny, nie miała planu niczego kupować, ale chociaż zobaczyć ile to kosztuje, bo bladego pojęcia nie mam, ile może smoczek czy butelka kosztować.(...)Po 3 minutach juz nie byłam taka pewna, cholera, raczej zagubiona, od czego zacząć?? muszę poczytać o tych obowiązkowych rzeczach, które są potrzebne, jakąś listę zrobić, bo tak to się nie da... Następna wizyta w SMYKU w lipcu...
gdzies jest lista w jakims temacie, to mozna tak mniej wiecej w necie ceny posprawdzac, ja juz sobie wydrukowalam, nie jestem juz na biezaco bo 9lat temu ceny byly inne
Jakoś ostatnio smutno na forum. Szczególnie współczuję mamom, które mają problemy z mężami, partnerami, teściami, rodzicami i zamiast poświęcać się sobie, przyszłemu dziecku to muszą zmagać się z dniami w ciągłym stresie.
Oby sprawdziała się Wam zasada, że po każdej burzy wstaje słońce
smutno bo humorzaste jestesmy

niedlugo bedzie lepiej bo drugi trymestr

przejda baki, wymioty i te wszystkie inne nasze nieprzyjemne dziwactwa
no a tak poza tym to wlasnie sie najdlam bulkami i jogurtem

mam lenia, dzis obiadu nie bedzie, a dobrze sie sklada poniewaz moj M.ma ochote na kebaba
poza tym jedzie wieczorem na lotnisko wiec bede sama :/ zabiera corke na przejazdzke
no a co tam u Was dziewczynki, jakies kolacyjne plany?
kupilam kartki dla moich walentynek na jutro

dla M.krem przeciwzmarszczkowy

hahaha bo wiem ze on dla mnie nic nie ma poza kwiatami!! to Mu nosa utre!! a poza tym potrzebuje czerwona kokarde, to sie obwiaze jutro po pracy, koncze kolo 22, zanim wejde do domu to sobie zaloze

hahaha w koncu mam prezencik w sobie

a co!!