reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magda nie no nie masz się co spodziewać,że będziesz BB ciotką :p tak z ciekawości pytam, bo znam dziewczynę która miała szał chustowania ;-) a wiem,że dzieci są blisko mamy wtedy :-)

ps. uduszę Was kiedyś za te pierścionki zaręczynowe, zdjęcia ze ślubów.. itp.. ale to z czystej miłości do Was..

My dziś z M. mamy znów ciche dni.. ale nie chce mi się rozpisywać z jakiego powodu..

reklama
Mnie się jakoś nie podoba ułożenie dziecka w takowej chuście! Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie. Madzia a czemu pytasz??

Olcia nic się nie przejmuj! Wiem jaka byłam zalatana przed swoim ślubem, także spokojnie :-) ale mimo wszystko nie denerwuj się za bardzo i tak będzie cudnie ;-)

Dziękuję :* ja się właśnie najbardziej przejmuje czy wszystko odbędzie się tak jak bym chciała...:D

ja nie jestem przekonana do chusty...wiec raczej nie

oolcia no jeszcze nie urodzilam wiec kto wie moze twoje przeczucie sie sprawdzi ;-)

Atanku ja coś właśnie czuję że tak będzie !!:p Amelka niby siedzi cicho ale już tam knuje sobie kiedy by tu wyjść !!:p

Madziu ja mam zamiar i czasem żałuje ze już nie mam chusty przy tym moim "maminsynku"... Jak tylko dostanę pieniądze z macierzyńskiego od razu zamówię!

Olcia witaj! Toż my się nie gniewamy kochana!! :-D Zazdroszczę ci ślubu... ja już swój miałam, a to naprawdę piękny dzień... Koniecznie wstaw nam zdjęcia po ślubie!! :-)

kochana póki co nie wiem w co mam ręce włożyć :p , zobaczymy czy też będę chciała wracać do TEGO wyjątkowego dnia :) Zdjęcia na pewno wstawię na forum :)

Buźki kochane !!:)

Magda nie zrozumiałam tego zdania "Magda nie no nie masz się co spodziewać,że będziesz BB ciotką" :-p :-D czasami mi się wydaję, że macierzyństwo wyżera mi mózg :-D

edit: aaaaaaaaaaaa!! już chyba kapuję :-p rychło wczas, co? :-D lepiej późno niż wcale :-p

A ja zapomniałam się pochwalić że mój Konrad znowu przybrał pięknie na wadzę! W ciągu 6 dni - ponad 300g! A to daje nam 700g w ciągu dwóch tygodni :cool2: Rośnie mój maluch!!

chciałam grzecznie poinformować ,że ja nie mam zamiaru się w najbliższym czasie rozmnażać ;-) chyba,że jutro poprzez pączkowanie :)

nie mam dobrego osobnika na ojca :-)

ps. od kilku dni mama M. dzwoni do niego.. życzyć mu dobrych snów :-) brakuje mi jej tylko tu w podomce i ze szklanką ciepłego mleka ;-)

idę spać dobranoc dziewczyny :*

Magda wiesz, co ja rozumię kochana mama le kurcze to już jest chore! Chłop ma już swój wiek a ona z takimi pierdołami?? :confused2: a jak on na to reaguje?

A co do ciepłego mleka to podła jesteś! :-p zrobiłaś mi smaka jak nie wiem a staram się ograniczać przy karmieniu z krowim mlekiem

Kurczę jeśli dobrze mi się zdaje to młody w tym leżaczku śpi już 3 godziny :szok: najchętniej bym go tam wsadziła na całą noc jakby nie to, że jednak leży w takiej pozycji półsiedzącej a to chyba nie najlepiej dla jego kręgosłupa

Ostatnia edycja:
A ja tak teraz zaczęłam się zastanawiać ze chyba przechodzę kryzys laktacyjny 3 tygodnia... Bo piersi mam miękkie a mały co godzinę chce jeść... i to nie tylko to ze szuka... ON SIĘ NAUCZYŁ PŁAKAĆ :szok: Ja cały czas zwalam to na ból brzuszka... ale on po jedzeniu się uspokaja i zasypia... Nerwowy się robi jak się przebudzi... a dzisiaj zrobiłam eksperyment i karmiłam wtedy kiedy chciał... i dzieciak nie do poznania!

Teraz dwie piersi mi wyssał - mam dwa flaki a ten wcale nie wygląda na przejedzonego... Teraz popijam sobie karmi na noc... trzeba popracować nad tym moim mleczkiem

Ostatnia edycja:
fifka wspolczuje.. moze musisz zaczac dokarmiac butelka?
a ja zjadlam i w koncu najedzona ;-) mezulek zemna ;-) jak odrazu sie czlowiek lepiej czuje jak niejest sam w pokoju ;-)

Atanku dokarmiając butelką najprawdopodobniej mogłabym się pożegnać z laktacją... To najgorsza zbrodnia podczas walki z kryzysem laktacyjnym. :no:

Muszę więcej pić... i przystawiać małego jak najczęściej do piersi.... i mieć nadzieję ze szyko minie (w necie piszę ze 2-3 dni)

reklama
ahia ja sie nieznam... ;-/mam nadzieje ze sszybko ci minie kryzys ...&&&&&

nic nie zapowiada zebym urodzila wiec zmykam spac milej nocy kochane ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry