reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Nie ma za co :* post wyżej edytowałam jeszcze i ściągnij sobie ten druczek z tego drugiego linka co wysłałam bo jest po tej ustawie z 2010 czyli świeższe a z tym pierwszym może być problem!

reklama
Magda niestety cisza.... :-(

Fasolka
taka lista jest na kameralnych - na naszym pod forum - Dziurka ją zakładała.
https://www.babyboom.pl/forum/group...5-wystarane-mamusie-lista-przyszlych-mam.html

Magdalena dzięki! Mi też się takie zaświadczenie przyda! :tak: A bodziki super!!!

Netka boże współczuję ci... po prostu kosmos z tą zima w tym roku...

Umieram z głodu... idę jeść kolację, bo już czuję ze dzisiaj kolejna ciężka noc przed nami... :no:

A mój póki siedzi w sswoim leżaczku i ma włączone wibrację to śpi ale aż się boje przenieść go do łóżeczka a w sumie to najwyższa pora. Chyba jednak zaczekam do karmienie i potem usadowię go w jego łożu :-p

no to chyba mu sie lezaczek spodobal ;-)
a maz skonczyl prace i jedzie juz do mnie ;-) a jutro ma w koncu wolne ;-)

Mój biedny strasznie nerwowo śpi... często się przebudza i jeśli nie ma mnie obok to zaczyna płakać... :-( W nocy kiedy razem śpimy to pomocne, bo przynajmniej się wysypiam nie najgorzej, ale w ciągu dnia to męczące bo ciężko cokolwiek zrobić...

Kochane nawet nie próbuje nadrabiać :(

Przepraszam że tak rzadko zaglądam ... mamy gorący okres w sobote ślub...
milion spraw do załatwienia i dopilnowania...
mało tego nabawiłam się zapalenia pęcherza...

Obiecuje , że już PO .. będę obecna :*

Mnie się jakoś nie podoba ułożenie dziecka w takowej chuście! Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie. Madzia a czemu pytasz??

Olcia nic się nie przejmuj! Wiem jaka byłam zalatana przed swoim ślubem, także spokojnie :-) ale mimo wszystko nie denerwuj się za bardzo i tak będzie cudnie ;-)

ja nie jestem przekonana do chusty...wiec raczej nie

oolcia no jeszcze nie urodzilam wiec kto wie moze twoje przeczucie sie sprawdzi ;-)

reklama
Madziu ja mam zamiar i czasem żałuje ze już nie mam chusty przy tym moim "maminsynku"... Jak tylko dostanę pieniądze z macierzyńskiego od razu zamówię!

Olcia witaj! Toż my się nie gniewamy kochana!! :-D Zazdroszczę ci ślubu... ja już swój miałam, a to naprawdę piękny dzień... Koniecznie wstaw nam zdjęcia po ślubie!! :-)

Do góry