reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie!
Wesolo tu u Was i poczkowo-faworkowo!
Ja obecnie słomiana wdowka jeste.
Malz w delegacji!
Praktycznie caly dzien spedzilam poza domek, wrocilam prawie o 18.
A mama w piatek rozmowe kwalifikacyjna, wiec trzymac mi tu kciuki.
Bo jak nie .......:-D

Asieńka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
paczki.jpg

proszeeeeeeeeeeeee
śniegu muuultum ;-)
Maz wróci z pracy to ide z Lolkiem na saneczki :-) a on zostanie juniorkiem :-)

Ale niektórzy to mają w głowie poprzewracane :no:, albo chłopa im brak . :-D
Tusz mi się skończył w drukarce. I zastanawiam się czy nie taniej wyjdzie kupić nową drukarkę. :confused2:
Mateuszkowa witaj. :-) Nie zdążyłam jeszcze cię powitać. :sorry:
Ael zagłosowane :tak:
.Asieńka a czy u jednej ręki tylko mogę potrzymać, bo teściowa mi zjeżdża na weekend i muszę jedzonka sporo naszykować. Nooo wiesz, przez żołądek do serca.:-D
Bodzinko z rana saneczki?:eek: Ja to się chyba walnę do lóżka jeszcze , póki Amelka śpi i zaległy prezent walentynkowy zrealizuję. :-D

Pozdrawiam wszystkich podglądających nasz wątek! :-D

Ostatnia edycja:
Justa nie nie z rana :-) choć jak tak dale pójdzie to jak Pan Mąż będzie znowu chodził na 7 to i z rana mi przyjdzie z sankami Lolka odprowadzać:confused2::confused2: Zasypane a przy krawęznikach to juz w ogóle:no::angry: KICHA!!!!
No kreple juz kupione :-p Teraz jak je zjem to mąz musi ze mna co najmniej przez tydzien uprawiać dziki seks żebym je spaliła :-p

reklama
Do góry