reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
betsie :((( szkoda..... nowy cykl nowa szansa! tego się trzymaj kochana

MISS a nie mówiłam??????????????!!! :-) jutro powtórz test, kup ten czulszy :tak:

jeoooo dziewczyny zaraz szalu sostane juz chyba trzeciego posta mi zezarlo!!!!!1 Fuck!

Piranha - prosze czestuj sie pączusiem:)
Robilam je po raz pierwszy wiec nie wygladaja jak te z cukierni ale sa dobre w smaku:))))
1317663.JPG

MisBella - cien cienia? kochana sciskam kciuki....mi pierwszy test w ciazy z maksiem nie wyszedl...dopiero kolejny:)

Czarodziejka napisze Ci patent mój na zżerane posty..chcesz???:)
pączusie smakowicie wygladają :)

Bels -na tym samym teście czy robiłas nowy???????????
bo test odczytuje się do 10 min i potem jest niemiarodajny....

MissBella ja też nie doczytałam bo edytowałaś posta . Wiedziałam czułam i po cichutku się już cieszę :):):)
A masz możliwość pokazania nam ten cień cienia ;)?????

Czarodziejka piękne pączusie. :) jak ja zrobię to też Was poczęstuję

mama może i jest po czasie niemiarodajny ale u mnie też pierwszy cień cienia wyszedł dopiero po czasie. Już miałam wyrzucić patrzę a tam coś jest. NO i była ciaza

Mama to ten sam test co robiłam rano więc minęły już ze 4 godz także nie ciesze się jeszcze wogóle bo zdaję sobie sprawę z tego, że za duzo czasu nimęlo od jego zrobienia.

nullka nie dam rady teraz wrzucić fotki bo jestem w pracy, zresztą nic zdjęciu i tak nie byłoby widac bo to naprawde cień cienia ale jestem pewna na 100% że go widzę.

Kinguś osz Ty !! Jutrzejszy test dedykowany będzie specjalnie dla Ciebie :)

Ostatnia edycja:
Bels wiesz kochana,że ja Ci mocno kibicuje i zycze fasolki!!
i mega mocno trzymam &&&&&..

wiem tylko ,że czasem dziewczyny pisały ,że po 30 minutach widziały słaba kreską a po kilku h przychodziła @..
poprostu ja jak testuje to sikam...zostawiam test na szafce i wracam po 10 min -odczytuje wynik i wyrzucam...
tak samo robie z owu-sikam ,zostawiam na 5 min ,wracam patrzę i oceniam co i jak;)

mi z Dominikiem wyszedł mega słaby test ,ale po 10 min była II kreska ..nie później..
na drugi dzień znów test i tez od razu II kreski.

Bels nie masz wyjścia-jutro znowu sikaj;))

Nullka masz racje...może u Ciebie tak było- w sumie każda jest inna nie ;))

reklama
Do góry