reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Gosiulek :-)normalnie myslalam ze ty juz w tej syipalni zimujesz :-D:-D:-D ale rozumiem..... rozumiem.......jest czas na milosc i czas na powazne sprawy
Ja kotek mysle ze nici......dodam nie dlgo tabelke z napisem zaczynamy 16 cykl:zawstydzona/y:
Losiczka dziopce i w niebieskim bedzie ladnie
Ja tez sie myle z Rozia i Roza :-D

reklama
Ha ha ha ja już mam dość tych staranek.Normalnie dość....;-)
A z czasem trudno.Przez dwa dni miałam gości.Mąż przez cały tydzień w domu więc czasu brak;-)
Trzymam kciuki Kochana i mocno,mocno zyczę dwóch kreseczek...Tempke masz chyba ładną,co? Nie znam się na tym.

Gosiulek :-)normalnie myslalam ze ty juz w tej syipalni zimujesz :-D:-D:-D ale rozumiem..... rozumiem.......jest czas na milosc i czas na powazne sprawy
Ja kotek mysle ze nici......dodam nie dlgo tabelke z napisem zaczynamy 16 cykl:zawstydzona/y:
Losiczka dziopce i w niebieskim bedzie ladnie
Ja tez sie myle z Rozia i Roza :-D

Katy, ja tu nie widzę, że miałby być potrzebny kolejny cykl:-) Będę od rana trzymać kciuki:tak:

Katy, oj Ty niedowiarku:-) Musi Ci się udać, bo zaczęłaś brać lutkę i ja też w tym cyklu zacznę brać i jeśli Tobie się nie uda, to się załamię :-( Pozbawisz mnie wszelkich złudzeń :baffled:

losiczka no u mnie cholera nie ma :angry: ale za to w pepco sa ciągle bodziaki za 4,99zł i 5,99zł jak sie nie mylę, no ale ja na razie takie piekne wynajduję w lumpach i to po 1zł albo 2zł wiec jak coś to kupie nowe do szpitala ze 3 pary i aby miec np do lekarza nowiutkie !!:):):):)
Dzoana powiem szczerze ze ja teraz nie wiem co z Twoim cyklem :szok:, to białko jajka i ten skok, sam nie wiem juz o co chodzi, albo moze miałas drugą owulację !!!!!!!!! tak przeciez sie zdarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widzę ze tam jest serducho wiec jak cos bedą bliźniaki :)

Gosiulek juz niedługo i Tobie bedziemy gratulować zobaczysz :)
Ja mam na oku 2 wózki tak naprawde, ten ze względu na stelaż aluminiowy czyli nie bedzie cięzki jak coś
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (2091934906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo taki

WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2091536406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no albo taki jeszcze

TAKO Jumper X GT 3w1+2x SUPER gratisy+12x Gratis (2107791215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NO ale to bedzie zależec ile kasy bedziemy miec na wóżek przeznaczone:) BO jeszcze znajoma ma espiro i mówi ze chce sprzedać, z foteliczkiem juz czyli 3w1 bo własnie taki chce, wiec moze odkupię jak bedzie chciała nie wiecej niz 700zł !!!!!!!! wiecej nie dam bo wole dołożyć i kupić inny kolor jak bedzie dziewczynka, ( bo ma niebieski) :)

Ilonka - wiem o tym, a u Violi dodatkowo wykryto podwyższony cukier, a jak wiadomo na ogół dzieci "cukrzycowe" są sporo większe.

he he nie dziwię się że się mylicie, boja czasem teżsię zastanawiam czy rzeczywiście o tym pisałam:-D:-D

Ja się nie gniewam.
Dziewczynki dzięki za opr i mobilizację:-D

Kurka któraś z was podawała fajny link do kalendarza ciąży, taki z filmikami, nie mogę tego znaleźć:-(, mogę jeszcze raz prosić o link???

Dzoana oj korci widzę, ale rozumiem:-)

Dobrej nocki.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka no u mnie cholera nie ma :angry: ale za to w pepco sa ciągle bodziaki za 4,99zł i 5,99zł jak sie nie mylę, no ale ja na razie takie piekne wynajduję w lumpach i to po 1zł albo 2zł wiec jak coś to kupie nowe do szpitala ze 3 pary i aby miec np do lekarza nowiutkie !!:):):):)
Dzoana powiem szczerze ze ja teraz nie wiem co z Twoim cyklem :szok:, to białko jajka i ten skok, sam nie wiem juz o co chodzi, albo moze miałas drugą owulację !!!!!!!!! tak przeciez sie zdarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widzę ze tam jest serducho wiec jak cos bedą bliźniaki :)

Gosiulek juz niedługo i Tobie bedziemy gratulować zobaczysz :)
Ja mam na oku 2 wózki tak naprawde, ten ze względu na stelaż aluminiowy czyli nie bedzie cięzki jak coś
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (2091934906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo taki

WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2091536406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no albo taki jeszcze

TAKO Jumper X GT 3w1+2x SUPER gratisy+12x Gratis (2107791215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NO ale to bedzie zależec ile kasy bedziemy miec na wóżek przeznaczone:) BO jeszcze znajoma ma espiro i mówi ze chce sprzedać, z foteliczkiem juz czyli 3w1 bo własnie taki chce, wiec moze odkupię jak bedzie chciała nie wiecej niz 700zł !!!!!!!! wiecej nie dam bo wole dołożyć i kupić inny kolor jak bedzie dziewczynka, ( bo ma niebieski) :)
Ja sama nie wiem o co z nim chodzi, bo przecież owulka nie mogła mi się aż tak przesunąć. A bliźniaki to byłby kosmos, ale czasem się zastanawiałam, że to byłoby hardcorowe doświadczenie:-D Ale jak Ty Ilonko nie możesz rozgryźć mojego wykresu, to już nikt nie rozgryzie;-)Dla mnie wózek musi być przede wszystkim lekki, bo mieszkam na czwartym piętrze bez windy:-(

he he nie dziwię się że się mylicie, boja czasem teżsię zastanawiam czy rzeczywiście o tym pisałam:-D:-D

Ja się nie gniewam.
Dziewczynki dzięki za opr i mobilizację:-D

Kurka któraś z was podawała fajny link do kalendarza ciąży, taki z filmikami, nie mogę tego znaleźć:-(, mogę jeszcze raz prosić o link???

Dzoana oj korci widzę, ale rozumiem:-)

Korci korci, pewnie jutro wymięknę. Nie wiem czy o ta stronkę Ci chodzi Kalendarz ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - ciąża kalendarz - mamazone.pl - www.mamazone.pl
Na TVN leci Troja:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry