• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Viola - u mnie tez ten suwaczek jest troszkę inny, bo nie polski, i nie dość ze na suwaczku mam ze dziecko ma ok 14 cm a to nie możliwe to waga pokazuje ok 100gram a moje ma 136gram :-D także wiesz tak jak pisze Kartrina to są takie podstawowe dane a dziecko przeciez i tak rozwija sie indywidualnie :)

No a ja tez myle Was dziewczyny, tzn jak pisze nick to musze sie cofnąć i luknąć bo zapominam czy to pisała Roza czy Rozia

Roza no i suwaczek jak tralala :)
Katy to co jutro bedą II krechy ?????????? :-D oh czuję ze właśnie tak bedzie :tak:
Malami no i jak sprawa???????????????????????????????? topór wojenny zakopany ?????

A ja jutro wybieram sie znów do lumpu :laugh2: ale tym razem chce sweterek dla siebie wygrzebać, mam nadzieje ze coś znajde bo spodnie mam ale juz sie nie mieszcze w sweterki :-( buuuuuuuuuuuuu

reklama
Kurcze, strasznie mnie korci ten test:wściekła/y: Nie wytrzymam do poniedziałku, kurde, no nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę, no i ta temperatura. Może rzeczywiście owulacja mi się spóźniła?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry