reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

pewnie myślicie ze głupia jestem, no moze troszkę hehe, no ale wiadomo niech to dziecko bedzie zdrowe, to najważniejsze , bo i tak powinnam isc na pielgrzymkę do CZęstochowy na kolanach i dziękować Bogu ze dał mi to dziecko , i ja dziękuję codziennie oczywiscie ale tak bardzo bym chciała aby to była córeczka, no ale jak nie bedzie to bedzie za pare lat :-D jak coś nic straconego :) :-D

Ja tez idę obiadek konczyc i jedziemy na Ostrowiec , bo mąż zabiera mnie do sklepu abym popatrzyła sobie laptopy bo chce mi jak coś kupic :szok: w szoku byłam jak mi to powiedział, no ale na razie to sobie popatrzymy bo nie chce wydawać kasy , bo ten jeszcze chodzi !!!!

reklama
Hej dziewczynki:-)

Katy ja jeszcze wierzę,że ta fasolka będzie :-)

Viola bardzo, bardzo mi przykro:-( też mam kociaka i nie wyobrażam sobie,że jej mogłoby zabraknąć:-(

zZagubiona Ty szalejesz z tym szydełkiem :-)

Scoti jeszcze raz gratuluję :-)

Roza Ty wariatko :-D:-D:-D

Lorelain widzę po suwaczku, że jesteś prawie w 8 tygodniu, a masz już jakieś objawy?
Zzagubiona jak będę na L4 to też coś pomyślę, żeby wydziergać, ładnie przedstawione to jest na you tube :)

pewnie myślicie ze głupia jestem, no moze troszkę hehe, no ale wiadomo niech to dziecko bedzie zdrowe, to najważniejsze , bo i tak powinnam isc na pielgrzymkę do CZęstochowy na kolanach i dziękować Bogu ze dał mi to dziecko , i ja dziękuję codziennie oczywiscie ale tak bardzo bym chciała aby to była córeczka, no ale jak nie bedzie to bedzie za pare lat :-D jak coś nic straconego :) :-D

Ja tez idę obiadek konczyc i jedziemy na Ostrowiec , bo mąż zabiera mnie do sklepu abym popatrzyła sobie laptopy bo chce mi jak coś kupic :szok: w szoku byłam jak mi to powiedział, no ale na razie to sobie popatrzymy bo nie chce wydawać kasy , bo ten jeszcze chodzi !!!!
Ilonka, bierz, zanim sie rozmyśli;-)
Zagubiona, stronka dodana do ulubionych, wytłumaczone tak jak lubię, czyli jak chłop krowie na rowie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej a ja sobie pospałam jak zwykle w sobotę:)) i niedługo na zakupy się wybieramy.

katy tak mi przykro.... ale iskierka jeszcze jest
ania tulę... w anstępnym na pewno sie uda.

viola ścickam mocno, tak się przywiązujemy do tych kochanych kociaków:-:)-(

scotland jeszcze raz gratuluję.

zmykam się szykować na zakupy. Później wpadnę.

a ciekawe gdzie bobo i czy @ przylazła???

Lorelain widzę po suwaczku, że jesteś prawie w 8 tygodniu, a masz już jakieś objawy?
Zzagubiona jak będę na L4 to też coś pomyślę, żeby wydziergać, ładnie przedstawione to jest na you tube :)

- ja juz jestem w połowie 8 ... objawy mam, ale słabsze niż w pierwszej ciąży ... mdłości przychodzą falami ... poprzytulam porcelanke i odchodzą :)

Ja na razie nie mam objawów, tylko cycki mnie bardzo bolą, przeglądam płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym i tak sobie myślę czy taki płyn pomoże mi na tą infekcję?

reklama
Ilonka nikt nic nie pomyśli;-), my już takie typki he he.

Dzoana o nie cóż za podejście i zdrowy rozsądek:-D:-D ale nie gniewaj się - myślę że to chwilowe :-D:-D

Rozia hej:-) nie zrobię tego jednak;-);-)

Zaubiona dlatego ja jak tylko wstałam wzięłam się do roboty, bo skończyłoby się jak u Ciebie:tak: wierzę że nie możesz się oderwać ale cóż....ROBOTA CZEKA KOCHANA

Marta a może tantum rosa kup w aptece??

Do góry