Z
zZagubiona
Gość
to i tak duzo za duzo klebek welny kosztuje max do 7 zl ja z duzego klebka zrobilam sukienke czapeczke i buty wiec 60 zl za sama czapeczke to przesada i to duza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ludzie juz tacy są, koniecznie chcą szybko zarobić. Ciekawe czy ma jakiś klientów na te czapeczki.to i tak duzo za duzo klebek welny kosztuje max do 7 zl ja z duzego klebka zrobilam sukienke czapeczke i buty wiec 60 zl za sama czapeczke to przesada i to duza
no ale próbować zawsze można, no ale to dopieo jak okaże sie ta pipka u mnie, to bym miała pole do popisu

masz fach w ręce,szpilki są piękne ja niestety w takich butach chodze tylko okazyjnie moja córa waży ponad 20 kilo więc mam co dźwigać a w takich butach to obie byśmy sobie mogły jedynki powybijać
VIOLA strasznie współczuje Ja uciekam bo mam tyle sprzątania że głowa mała a nie chce mi się jak pieron byliśmy dziś w sklepie po tego nieszczęsnego konia na biegunach więc Nastka mi się buja na środku salonu
odezwe się jak dom ogarne,trzymam kciuki za dziewczyny które mają zamiar testować będzie dobrze.Co do wróżb ja też wróżyłam z igły i z obrączki i wychodziły mi zawsze 2 córy jedną mam może drugiej też się doczekam(Julitki)