reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

witam sie i ja ;))

Majqa dzięki;)
cieszę się ,że nocka lepsza-od razu świat jest piękniejszy mimo pogody :)) u nas szarooo i mżawka!!
no to dla dziewczynek atrakcja się szykuje:))

Joaś a jak Marcinek po nocowaniu??

pozdrawiam i smacznej kawusi-ja już kończę :)

reklama
A wiec staram sie zaglądac ;-)

mama05 bedzie dobrze ;-) a jak myślisz o tym cyklu? mam nadzieje ze wkoncu sie wam uda!!! :-)
majqa postaram sie ;-) fajnie ze dzieciaczki u kuzynów dzis nocuja i ze nocka lepsza!
sempe gratki trzeciej córy :-D ja bym zwariowała, z jedną nie daje rady :-D
katrina uparciuszka masz;-) moj najmlodszy do 30tc siedział i sie nie pokazał ;P

U nas nocka tez oki, ale Hania pokasłuje ;P katar sie dzis lekko pojawił... oj niewiem jutro chyba do szkoly nie pójdzie.... trzeba zaleczyc póki nic groźnego...;///

Dzień dobry!
Wpadam jak to ja - na moment!
Liza pamiętamy, pamiętamy. Zdrówka dzieciaczkom i Tobie siły
Sempe, jeszcze coś pewnie wyrośnie ;-) a jak nie to córeczka!!!!! SUUUUUUUUPIIIIIIIIII
Zuz-Inka - fajnie, ze wpadłaś choc na chwilę; ferie to trudny czas
Pawimi - jak zwykle cenne uwagi :-) - ale ze mnie wazeliniara, no nie mogę:-D:-D:-D:-D
Mamo - dzięki za pozdrowienia od Wisieńki
U nas szybko i szybko. Wczoraj mieliśmy spotkanie z wychowawcą Marcina - wszystko super - w testach w czołówce - zdecydowanie ponad przeciętną, w zachowaniu super, jako piłkarz - kolegom wzór. Same pochwały. Piękne są takie spotkania, dodają siły i wiary :-)
A teraz uciekam, pracować nad młodszymi. Też byłoby fajnie posłuchać o nich miłych rzeczy kiedyś. Chociaż o Martyni już słyszę i sama widzę. Mega samodzielne dziecko. Można mi jej pozazdrościć:laugh2::laugh2::laugh2:
Ściskam, życzę miłego dnia!!!

mama, liza - dzięki :*
joaś - fajnie jest mieć samodzielne dzieci :tak: Iza od malutkiej jest samodzielna, Natalia już mniej ale nie jest źle
liza - ale Ty młodziutka jesteś :tak:

Joaś nooo..sam optymizm z Twojego postu bije :)) super!

gratki,gratki -Marcin zdolniacha :)

Liza nie wiem jak ten cykl ,generalnie traktuje go jak stracony bo starania były mało romantyczne;/

umówiłam się na jutro na badania prolaktyny i progesteronu-105zł mam szykować i o 8.30 jutro kłucie..pojadę z dziećmi bo nie mam komu ich zostawić ...po 1 kłuciu dostaję tabletkę na obciążenie i godzinę czekam i znowu kłucie..

Majqa a no młoda jestem ;P choc mloda sie uwazałam majac 21 lat dwójke dzieci i bedac w ciązy ;-) teraz juz blizej 24 lat :-)
U mnie Hania jest strasznie samodzielna;P Daniel za to juz o wiele mniej ;P u Mikolaja jeszcze sie to nie przejawia ;]
Joaś gratki dla Marcina:-) zdolnego masz syna:-)
mama05 wspolczuje tych badan, ale oby cos pomogly... :*

witam wszystkie piękne Mamuśki
pawimi dziękuję, przeczytałam jednym tchem i otworzyły mi się oczy, faktycznie może moje dziecko potrzebuje więcej swojej mamy, a nie tylko na zebraniu w szkole i krzyczącą aby wykonał swoje obowiązki. Niby starałam się rozmawiać, ale może za mało. Od dziś zmieniam swoje podejście...i zabieram swojego przystojniaka na spacer. Zacznę to stosować również do młodszego syna.
mama współczuję tych badań, ale jeśli są konieczne to życzę dzielności, my kobitki jesteśmy silne

Anrad ,Liza dzięki ...no jak mus to mus..
zrobie ,oby winiki były si...choc czuję ,że prl po obciążeniu bedzie wysoka i bedą potrzebne leki na zbicie prolaktyny-a że to hormon stresu a ja nerwowa to pewnie wyjdzie mi wyyysoki wynik;/

reklama
Do góry