reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Zagladam i ja!
Bylam dzis u gina, pessar spelnia swoje zadanie i na razie gorzej nie jest ale mam lezec lezec lezec...I zrobila mi usg, dzidzi zdrowe wszystko ok i prawdopodobnie dziewczynka :-)

Mamo &&& za dobre wyniki badan!!!
Sempe czyzby same dziewczynki w tym rozdaniu ;-)

Pozdrawiam!

reklama
witajcie

Liza - a jak ma upartych rodziców to jakie ma być??? a tak poważnie to na prawdę jest mi obojętne czy to córcia czy synuś. Nie mam parcia na poznanie płci, mam juz do szpitala ubranka unisex, a potem mam i takie i takie.

Choć tak Wam powiem, ze te dziewczynkowe ciuszki są ładniejsze i chętnie bym je pooglądała na moim dziecku ten ostatni raz.

Pozdrawiam wszystkie Mamuśki.

nerwowa?...a na zdjęciu wyglądasz tak łagodnie

anrad no ogólnie daję rade :)) ale jak się czasem wkurzę to hoho
ostatnio jak robiłam prl to miałam 8,1 a norma jest do 25...
a jak bedzie teraz to jutro sie okaże..

Zuz Inka no to super,że wszystko dobrze i że Marysia Ci rośnie ;)))
leż kochana ile możesz skoro takie zalecenie ginki..
i dzięki za &&&&&&&&&&..

zjadłam makrelę wędzoną ...jedzie w całej chacie hahahahaaaa...

a w sobotę brat przywiezie nam nasze autko-vectra combi-butelkowa zieleń..
dzwoniła też do mnie pani z hodowli goldenów-Bono dziś rok skończył i tak sobie pogadałyśmy:))) i powiedziała,że jak najbardziej mogę go przywieść do Niej jak bedziemy w maju w góry jechać ;))
kamień z serca :)

Katrina powitać ;)
jak tam mąż nadal przy aucie siedzi?? :)

Mamusia - witaj kochana, no a jakże by inaczej???? wczoraj całą tapicerkę czyścił, dziś powymieniał żąrówki w reflektorach, był wymienic opony (bo każda z innej parafii), jeszcze do kolegi pojechał umówić się na wymianę oleju i filtrów. Jeszcze tylko: wymieni olej i filtry, poczyści karoserię z drobinek asfaltu i wypucuje auto, pojedzie na sprawdzenie stanu technicznego (czy jakichś drobnych usterek nie trzeba usunąć) i ..... nie wiem co jeszcze. A potem już będziemy nim jeździć, a on wystawi to, którym jeździmy do sprzedania.

Aaaa sorki, jeszcze jakieś malutkie pęknięcie znalazł na tapicerce, to pewnie to będzie chciał naprawić. Mamy tu znajomego Polaka, który jest tapicerem i może to naprawić.
On jest maniakiem motoryzacyjnym, ale ciesze się, że ma takie zainteresowania.

Ostatnia edycja:
Katrina no to teraz te rzeczy o których piszesz robi nam w aucie mój brat;)
myślałam,że jeszcze bedzie trzeba rozrząd wymieniac ,ale na szczęście nie..auto srowadzne z Niemiec i w dobrym stanie technicznym ,ale wymiana oleju ,filtru paliwa,oleju i powietrza,jakiegoś miernika i cos tam jeszcze trzeba zrobić i brat mi to załatwi bo ma znajomych mechaników a tu w Poz.to ze mnie zdzierają bo jak baba przyjedzie to pewnie się nie zna czyli można z niej ciągnąć kasę..
a tak ,brat nam w sobote przywiezie autko-pojade tylko do urzędu celnego i po tablice rejestracyjne i gitara ;))

pewnie,że dobrze,że ma takie zainteresowania -chłop bez zainteresowań to wiesz....zaraz Mu głupoty w głowie;))

mój uwielbia siatkówkę i zaraz wychodzi-mamy swoją ekipę ,wynajeli salę w podstawówce i co srodę chodzą.
dzieci śpią ,mąż zaraz wychodzi-wieczór dla mnie ;))

Mama - pewnie, że dobrze. Inaczej może by go piwko pociągało, koledzy lub takie tam, a tak ma zajęcie. W dodatku robi to u mojego Bossa w garażu (to ma na Niego oko hihi). I tak jak piszesz do warsztatu jakbyśmy oddali, to zdarliby kupę kasy, a tak sam pomału to sobie robi.

Katrina pewnie,że tak..tymbardziej jak się na tym zna-sam zrobi to wie,że ma dobrze zrobione :))
powodzenia w sprzedaży drugiego auta..
my tez bedziemy sprzedawać to którym teraz jeździlismy.

CZESC!!!

Wpadam tylko zameldowac ze zyje aczkolwiek ledwie.... Juz jestem po operacji. Mialam ja przedwczoraj. Jeszcze nie przeczytalam co u was ale teraz bede miala w domku bardzo duzo czasu na to by nadrobic:-D M, jutro idzie z moim wypisem do lekarza pediatry zeby dostac opieke nad Hania (bo ja nie moge sie nia zajac) i 2 tyg bedzie w domku a ja bede sie byczyc.....

Sciskam mocno

Ewunia - witaj, wracaj szybciutko do pełni sił, a póki będziesz w domku, to zaglądaj do nas. Dużo zdrówka.

Mama - nie dziękuje, Wam również życzę szybkiej i dobrej sprzedaży.

reklama
Hejka

Zuz-inka gratki córeczki :-) :tak: super ze wszystko oki z dzidzią ;-)
katrina aaaaa no to jak rodzice uparci to wiadomo ;-) hihihii :-)
ewuniaf zdrówka!!!!!

Moj tez mechanik i sam wszystko remontuje ;P ogolnie teraz robi u mojego brata blacharza wiec tez ciagle jego świat, a ja jak slysze temat samochodów to juz mi sie robi niedobrze :-D za duzo... ;-)
Za oknem strasznie ;P wieje i kropi deszcz... :no: ja chce taka wiosne z ptaszkami, sloneczkiem... ehhh... :nerd:

Do góry