reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

Jestem i ja, wszyscy juz poszli, więc spokojnie mogę wejść na forum. Na szczęście nie mam za duzo do nadrabiania:-) Wysłałam dzisiaj mojego męża po truskawki ze stonki:-D Narobiłyscie mi ochoty i wciągnęłam 3 paski czekolady Milka, ale była z pęcherzykami powietrza, więc kalorii miała mniej:-D

reklama
A co tu dziś taka cisza? Karola napisała na enpr,że jest już po wizycie i,że widziała Maleństwo jak fika :-)

witajcie
Nikt nawet za mną nie zatęsknił... no cóż.. trudno.

Losiczka - to nie jest kwestia wieku, ja i tym razem czuję się super i bez sensacji znoszę ciążę, a u Ciebie tym razem inaczej, to może...

Dzoana - chodziło Ci o cukiernię Spychały z Wrocławia?? Kiedyś miał dobre ciastka. Kłusak też miał bardzo dobre wyroby.
Kurcze, ale bym sobie taką tortoletkę z truskawkami zjadła, albo sernik agarowy.... no cóż warto mieć marzenia.

Udanych wizyt Wam życzę.

witajcie
Dzoana - chodziło Ci o cukiernię Spychały z Wrocławia?? Kiedyś miał dobre ciastka. Kłusak też miał bardzo dobre wyroby.
Kurcze, ale bym sobie taką tortoletkę z truskawkami zjadła, albo sernik agarowy.... no cóż warto mieć marzenia.

Udanych wizyt Wam życzę.
Dokładnie, ja bliżej mam do Gondka, ich cistko sernikowo-kawowe wymiata:-)
Rozia, cisza jak makiem zasiał, w taką senna pogodę to każdy pod kołdra siedzi i spi lub się przytula. A ja muszę kisnąć w pracy:wściekła/y:

Ja mam na szczęście dziś wolne:-) Chciałam sobie dziś paznokcie zrobić i takie tam, ale taaaak mi się nie chcę :-(

hejka jestem
nadrobiłam dopiero posty z wczoraj i dzisiaj:)
nie mam dziś siły na nic, koleżanka z pracy poszła na niezapowiedziany urlop i trochę więcej roboty mam. Chyba jakiś filmik zapuszczę na wieczór.
suonko ale się uśmiałam:-):-D głupia baba, takie to tylko mnie śmieszą, nie przejmuj się nimi bo nie ma czym.

agnes fajnie że już na L4

katy dawaj zdjęcia:))

karolina gratuluję małego kosmity, że taki ruchliwy!!!!!!!!

oczywiście nie pamiętam co miałam pisać bo tyle tematów się przewinęło....

reklama
Do góry