reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

karolina ja je jem albo z czekolada albo z jogurtem i cukrem wole zjesc takie truskawki niz jogurty truskawkowe bo te wogole nie widzialy owocow ;p

roszpunko mam nadzieje ze rogal cie nie rozczaruje ja tez sie na taki polakomilam w podobnej cenie i po pewnym czasie pozbijal sie tak ze w jednym miejscu bylo wypelnienie a innym pusta poszewka :eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Zagubiona, poducha może rzeczywiście się popsuć, nie mówię że nie, ale za taką kasę nie będzie szkoda.;-) W najgorszym wypadku następnym razem zainwestuję w droższą.
Ja też nie jestem zwolenniczką tych pędzonych owoców, ale ostatnio pożarłam 2 paczki tych truskawek z biedronki. Były pachnące i słodkie i smakowały rzeczywiście jak truskawki! Parę dni później m kupił w auchan i były paskudne.
karolina, jutro napiszę jak się z nią spało:tak:

Karola powiedziała mi, że jak dla niej to min 3 lata trzeba być ze sobą, żeby podjąć taką decyzję. Bo wtedy można człowieka poznać. A g.ówno prawda za przeproszeniem, bo każdy może się zmienić, nie ważne czy jest się ze sobą rok czy 10 lat!! A małżeństwo to praca zespołowa i to bardzo ciężka praca, obie strony muszą robić wszystko by w związek nie wkradła się rutyna... A niestety panie się dziwią, że panowie szukają przygód na mieście, jak one po ślubie przybierają 30 kg, chodzą w porozciąganych dresach, tłustych włosach i bez makijażu. W drugą stronę tak samo- brzuchaty pan w brudnej koszulce i przepoconych skarpetkach przed TV... I się dziwią, że kiedyś to było inaczej ;-) Powiedziała mi, że za 10 lat wspomnę jej słowa, że seks nie będzie taki sam jak teraz... Pewnie nie będzie, bo ponoć po 30-stce kobiety są najlepsze w łóżku bo wiedzą czego chcą i nie wstydzą się tego okazać :-)

zzagubiona- ja jogurtów truskawkowych z zasady raczej nie jadam ;) ale takie truskawki z polewą czekoladową to bym pochłonęła ;)))) ulala...

suonko- olej ją bo szkoda sie denerwować i marnować nerwy na dyskusje poniżej poziomów. ja bym spasowała ucinając bezsensowną dyskusję, że każdy ma prawo popełniać własne błedy i decydować za siebie, a nie masz zamiaru słuchać rozgoryczonych i zgorzkniałych z zazdrości starych panien.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina powiedziałam jej, że nie chcę tego słuchać, nie obchodzi mnie co ona na ten temat sądzi i że to moje życie i mam prawo przeżyć je jak chcę. To stwierdziła, że ona ma prawo wyrazić swoje zdanie :-D:-D:-D
Mam nadzieję, że już jej się znudził ten temat :)

Suonko- tacy ludzie mogą czerpać energię właśnie poprzez takie podgrzewanie tematu ;) nie daj się sprowokować i w ogóle nie podejmuj dyskusji a jak Cię będzie zaczepiać to po prostu odchodż na bok mówiąc, że Ty już wyczerpałaś temat i wielokrotne powielanie go Cię po prostu nudzi, a nie chcesz marnować ani czasu ani energii na takie bzdury ;)

Zbieram się Kochane- do jutra. No i trzymajcie kciukasy ;)

witajcie laseczki!

ja znowu w biegu u rodziców wchodzę aby się przypomniec ze jestem z wami

dzisaij odbyłam rozmowę w pracy i wkońcu mam to za sobą. no i L4 do 21 marca. w pracy tak średnio zadowolenie ale pogratulowali więc mam nadzieje że dadzą sobię radę. chciałabym wrócić jeszcze w kwietniu do pracy ale zobaczymy jak będzie. na razie to mnie mega senność dopada i jak tylko mogę to się kładę i spię.

uciekam teraz robic obiadek.

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. postam się wieczorkiem wpaść i dowiedzieć co u was. mam nadzieję że samę dobre wiadomości

katy dawaj zdjęcie nowego kolorku

ale mi smaka narobiłyście na truskawki. gdyby nie to że jestem w domku a biedronka daleko to juz bym była po nie.

buziolki

reklama
Jestem i ja na chwile miałam urwanie głowy bo podrzuciła mi kuzynka swoją córke i razem z moją urzędowały przez kilka godzin,a ja prawie przy nich usypiałam:-)nie wiem skąd te dzieci biorą tyle energii:eek:

Do góry