reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

dziewczynki wiosennie za oknem się zrobiło to sprzątanie mnie napadło, no i mam za swoje, kręgosłup nap...ala jak ta lala...
Justa ja tak na razie znoszę ciążę ok, wiadomo dodatkowy ciężar daje znać i przy zmianach pozycji ciała postękuję jak stara, ale przynajmniej o wiele spokojniej niż na początku miałam, nadal biorę Luteinę, ale do 20 tygodnia miałam plamienia i krwawienia, więc oby do końca już nie było żadnych atrakcji...
As Tobie również życzę by atrakcje ciążowe ustąpiły lub przynajmniej się zmniejszyły

miłego wieczorku!

reklama
A u nas zdaje się, że ospa nas nie ominęła. Mati ma gorączkę i pojedyncze czerwone plamki. Mam nadzieję, że na tych kilku kropkach się skończy. U Daniela też już widzę coś tam, tylko w jego przypadku to nie wiem czy bardziej sobie po prostu nie wkręcam bo to są trzy plamki tylko na buzi a on dziś marudny i co chwile wyciera buzię łapkami niekoniecznie czystymi.
Zostaje mi czekać i obserwować. W poniedziałek uderzamy do lekarza.

Witam sięJa nareszcie odespałam nocki.I nareszcie głowa przestała mnie boleć,no ale trzy dni odbębniłam,z mego bólem.A z racji dziś pieknego dnia,jak wstałam wysprzątałam na błysk mieszkanko,przewietrzyłam,pranko zrobiłam,i schło na balkonie:)Potem poszliśmy z m.i Emilem na zakupy,Maciuś palnął do moich rodziców,jak co sobota,wrócił późnym popołudniem.A teraz jedzą kolacjię i czekają na epokę lodowcową.A ja zaraz myknę do wanny zrelaksować się troszeczkę.
Asiulka znaczy jakby dostał gorączki to nurofenu lepiej nie podawać?:confused:
:no::no:Nie podawaj,najlepiej apap,paracetam czy coś podobnego.Z tego co dowiedziałam się jak Maciek miał ospę,to własnie na bazie salicylanów,ibuprofenu nie powinno sie podawać.Ale najlepiej doradzi Ci lekarz.
A u nas zdaje się, że ospa nas nie ominęła. Mati ma gorączkę i pojedyncze czerwone plamki. Mam nadzieję, że na tych kilku kropkach się skończy. U Daniela też już widzę coś tam, tylko w jego przypadku to nie wiem czy bardziej sobie po prostu nie wkręcam bo to są trzy plamki tylko na buzi a on dziś marudny i co chwile wyciera buzię łapkami niekoniecznie czystymi. Zostaje mi czekać i obserwować. W poniedziałek uderzamy do lekarza.
No własnie Ci odpisywałam na wcześniejsze Twoje pytanie.Zdrówka,i oby się za bardzo nie rozkręciło,i żebyście łagodnie przeszli tą ospę jeśli to ona.

Krolcia oby się skończyło na kilku kropkach :tak:
Bodzinka powiedz co ja swojemu, cukier jest :-D

Ja wpadłam napisać dobranoc :tak: już po kolacji i kąpieli, Kuba ogląda epokę lodowcową więc ja na chwilkę na bb ;-) czekam aż mi koleżanka odpiszę czy jutro ma czas żeby ją odwiedzić i jak na razie cisza :sorry2: mam nadzieję że mi do jutra odpisze żebym wiedziała co mam robić :tak: a tu na dobranoc Kiedy ma się talent – Demotywatory.pl :-) miłego oglądania i spokojnej nocki życzę :-)

No to ja pierwsza dzisiaj

Ja cholera spać nie mogę,
po tych nockach poprzestawiane na maxa.
Spokojnej nocy babinki,
254279.gif

Dobry
Jest maly sukces.Fifi przespał nocke na swoim.Fakt,budził się na cyca ale ja wracałam do siebie. O 5,30 go wzieałam bo zaczął marudzic, ale chory ma prawo.

świt dobry!
Bodzia u mnie pobudka o równie zdradliwej porze o 6... ale to z wyspania się... dzieci, nie mojego :confused2:
a w krzyżu nadal ból...

miłego dziona!

reklama
Do góry