reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

aaa żyrafka doczytalam ze bedzie córcia GRATULACJE OGROMNE:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PERfectka 3 mam kciuki nadal zebys napisala ktoregos pieknego ranka to juz 365 dzien bez nałogu tytoniowego:)

no niestety zdarzaja sie tacy ludziska:/

reklama
Zdec to zaszalaslas sobie z tymi garnkami:) a jak cos sie nam nalezy;p
Przed telewizorem? hehe dobra jest;p
AMeli sie to nie zdarza...od jakiego czasu tez mamy bunt,moze bardziej rzucanie sie z rekoma na mnie;/ ciagniecie za wlosy i itd...czekam na odcinki superniani:)

Olavip mam nadzieje ze uda ci sie dotrwac o konca:) az maz przyjedzie i czasem juz go nigdzie nie posylaj !:)

Wyobrazcie sobie ze 2 tyg. oddalam PIT a w piatek juz mialam zwrot podatku:) teraz czekamy za kasa P.:):):)

No to bardzo szybko, ja też już złożyłam PITa i czekam, jeszcze tam coś muszę załatwić w US dzisiaj, ale sama jestem ciekawa kiedy przyjdą pieniądze bo nawet mam trochę do zwrotu.

A Ty się miałaś odezwać w sprawie dzisiejszego spotkania i co? :tak:

a ja 23 mam 5 rocznicę ślubu:)))))

ciekawe czy bedziesz miala córcie czy synka:)

jakbys cos potrzebowala, typu kojec, ciuszki, buty to wal prosto z mostu:pPPP

dorotkade- pewnie nie głodzą, może w żłobku nie chce jeść i nadrabia w domku, musicie się zapytać w żłobku czy je i ile.

milusia
- z komórki może musisz pisać po kilka postó zeby nie wcinało?

kasiek- Łukasz miał takie 1,5 tyg. marudzenia i w domu i w żłobku, paniom też chyba było nie na rękę ze przychodzi, bo mąż codziennie słyszał, ze Łuki mocno kaszle i że napewno chory będzie bo taki marudny i tak podkreślały ze tak mocno kaszle, gdzie tylko pokasływał przed spaniem a do żłobka rodzice dają dzieci tak chore, że masakra i ciekawe czy im też zwracają uwagę. Byłam wtedy strasznie wkurzona. Najlepiej płacić za żłobek cały czas a nie dawać dziecka. Wogóle co za tupet ma właściciel, ze Ci sugueruje przerwę, co on myśli, że mozna sobie w pracy przerwy robić, masakra jakaś.

kahna-
[*] dla ANiołka małęgo, straszne:-(

perfecta- mój mąż już się upomina o kokosanki, muszę wiórki kupić. Gratuluję wytrwałości w rzucaniu nałogu, oby tak dalej!!

ja jeszcze się nie rozliczyłam, w piątek dopiero dostałąm PITa

agast przychody uzyskane od pracodawcy w trakcie urlopu wychowawczego są opodatkowane jak przychody ze stosunku pracy,w związku z czym pracodawca powiennien tobie dostarczyć PIT-11. Natomiast . płatny urlop wychowawcz to przysługujący przy odpowiednio niskich dochodach na członka rodziny "zasiłek wychowawczy". Taki zasiłek jest zwolniony z podatku i dlatego nie musisz rozliczać w zeznaniu rocznym kwot otrzymanego zasiłku wychowawczego.Natomiast jeżeli twój mąż ma dochody,i dostał PIT-11,to może rozliczyć ł się z tobą i odliczyć ulgę na dzieci.

Znowu mam zaległości. W weekend byłam w szkole i nie zaglądałam więc mogę się odnosić z opóźnieniem do postów;-)
Emalia - zdjęcie Miśki jest na stronie 5842:-) to zdjęcie ze świąt - jakoś sie ostatnio zaniedbałam z fotkami...
Gosiagro - Michasia nie pluje przy myciu ząbków - wsysa tę pastę i chce jeszcze:szok: no i oczywiście chce sama więc myje tylko te z przodu...
Lencja - ja też chciałabym mieć 30 znowu - za tydzień mam 33 urodziny - starą matkę mają moje dzieci:tak:

moje dziecko mnie gdzieś ciągnie...

reklama
Kahna- a przekladając na polski? Nie uzyskałam zadnych dochodow i nie pobierałam zasiłku czyli żadnych papierów nie dostaję i rozliczam się z mężem, tak?

Do góry