reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Z ostatniej chwili.

Wiadomości z ostatniej chwili.
Rozmawiałam z As, nadal leży na porodówce pod ktg, ale krwawienie ustąpiło, jest tylko plamienie. Wczoraj straciła ok 0,5l krwi. Krwawienie było od łożyska. Założyli jej wkładkę. Czekają do wieczora, jeśli sytuacja będzie unormowana to wróci na patologię. Z Karolinką jest wszystko dobrze. As nie czuje się najlepiej psychicznie, mówi, że ma już dość tych wahań. Najważniejsze, że jest pod dobrą opieką.

A co u Was mamuśki?
Ja umyłam głowę, czekam aż wyschnie i zmykam na zakupy, bo w lodówce mam pingwina.

Z ostatniej chwili.
A co u Was mamuśki?
Ja umyłam głowę, czekam aż wyschnie i zmykam na zakupy, bo w lodówce mam pingwina.
Justa, już Wrublik nam pisała co i jak :tak:. Zakupki powiadasz? Kurczę mam nadzieję, że dziś będzie wypłata, bo młody mleka nie ma :dry:...
Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce ...:frown:

Witam:)
Kurna no... jak to sie wszystko szybko zmienia niby dobrze a tu zaraz bach! Kciuki zacisniete!

Ja własnie ogarnełam mieszkanko jeszcze mi została łazienka do wysprzatania, gary do pozmywania i podłogi.... pranie wywyiesic... Ufff dam rade:)
Ale mam dzis nerwa od rana i nie wiem czemu... chodze i strzelam błyskawicami....Olo biedny chowa sie po katach... hehe Wiec musiałam do was zajzec zeby sobie chumorek poprawic:tak:
I widze ze juz wszystkie sie zmyły....:-(
No nic zajze pozniej.

aguska super!!!!!!! Od razu mi sie chumorek poprawił:D

Ostatnia edycja:
Aguska i mnie głowa rozbolała...Miałam dzisiaj szczytne plany zrobienie placków ziemniaczanych ale nie dam rady...Sięgne chyba w czeluście zamrażarki...
aaaaaaaaaaaaaaa juz wiem co sie tak żle czuje..tuńczyka w oleju pożarłam a on tłusty a mnie nie woln:wściekła/y:

reklama
Myślisz Bodzia , że to od ryby ten ból głowy? Mnie też boli.:tak: A rano makrelę wędzoną jadłam. :eek:
Różyczko a co cię tak na sprzątanie wzięło?
Aga spacer z Bartkiem zaliczony? My już po. :tak:Cieplutko dziś.:tak:
Fanta wypłatami to im się nigdy nie śpieszy jak człowiek chciałby .:dry:

To co? Po kawie na ból głowy?:confused:

Do góry