reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Justa kurze??????????? WOW!!! Szacun :-p Bo ja uplotłam bohomac tacke inie wiedziałam co tam wsadzic i mnie natchnełaś :-)
Ael Ty niedawno skończyłas karmic prawda??? A miałas juz @ po porodzie??? Spokojnie po karmieniu i po porodzie jeden dzien spóznienia to nie spóznienie.

reklama
Justa morderczyni kurzych jaj, hahahah dobre :-D!

Dziewczyny od prawie 2 tygodni już nie karmię piersią, bo tego mleka nie mleka już jest tak mało, że mały po prostu by mi się denerwował.
A @ dostałam już nawet 3, pierwsza dokładnie 6 tygodni po porodzie, w styczniu ok 12 nowy cykl i 8 lutego nowy cykl. No i wypadałby w 30 dc wczoraj....

Podłogi umyłam:-) sie susza wiec ja mam chwilke na wytchnienie:-) Musze jeszcze obiadek zrobic i moze zdaze klatke królika ogarnac!
Justa ja w piatki zawsze chałupe sprzatam :tak:
Ha! I sie wydało czemu Was dzis tak głowa boli i wogóle.... hehe :-p popiło sie wczoraj:-):-):-)
Ja tam padłam razem z Olkiem i tyle z wieczoru miałam.
Ael nie swirój jeden dzien? ni jakby ci sie tydzien spozniał albo dłuzej ale jeden dzien? zreszta tak jak piszesz moze Ci sie jeszcze nie uregulował po porodzie a po za tym piersia jeszcze karmisz? to tez ma wpływ:tak: Ja po porodzie to mam tak regularne cykle jak nigdy! 28 dni z zegarkiem w reku normalnie:-)
Fanta jojoj serducho boli nie dobrze....
Bodzinka jak tam sie czuje Fifi?

Eeee na jaja to jeszcze za wczesnie... miesiac do Swiat....

Różyczko od 2 tygodniu już nie karmię piersią. A jaja to wiesz, mamy codziennie u swoich facetów :-D

A te styropianowe to już, bo to pracochłonne jest, szczególnie jak chce się zrobić kilkanaście sztuk :-)

As trzymaj sie kochana i nie daj, zdrówka i siły dla Was :tak:
Aguska piosenka nie zła hehe :-D
Justa witamy w klubie z bólem głowy :sorry2: co do kawy ja wcale nie pijam, wolę herbatę, teina tak samo pobudza jak kofeina a mniej szkodliwa :tak:
Krolcia mój bierze służby jak tylko może żeby parę groszy wpadło :tak:

Witam, jak dobrze że dzisiaj słoneczko wyszło :tak: Kuba ogląda bajkę a ja w końcu usiadłam ;-) posprzątałam, pranie wisi, kurze wytarte, poodkurzane, w kuchni czystko a obiadek jeszcze mam ze wczoraj więc wolne mam na razie :-) jutro trzeba pojechać na małe zakupki bo mięcho się kończy do chleba :tak: dzisiaj leci ostatni samuraj i na jedynce dziennik bridget jones ale oczywiście moje dziecko już mi pokazało co będziemy oglądać :sorry2: kung fu panda na tvn ;-) no nic dobrze że mama ma na płycie filmy :-D

Jak malne to pokaże.
Ok. :tak: Czym będziesz malowała? Akrylową , lakierobejcą, rustykalną ?
Justa morderczyni kurzych jaj, hahahah dobre :-D!
Hehe, napisałam, że już nieżywe były. :-p:-D

Dziewczyny od prawie 2 tygodni już nie karmię piersią, bo tego mleka nie mleka już jest tak mało, że mały po prostu by mi się denerwował.
A @ dostałam już nawet 3, pierwsza dokładnie 6 tygodni po porodzie, w styczniu ok 12 nowy cykl i 8 lutego nowy cykl. No i wypadałby w 30 dc wczoraj....
Szybko @ dostałaś. :tak: Amelkę karmiłam piersią 8 m-cy i @ nie miałam przez ten czas. :no: Spoko, organizm ma prawo jeszcze wariować. ;-)

Eeee na jaja to jeszcze za wczesnie... miesiac do Swiat....
Zobaczysz jak ten miesiąc szybko zleci. ;-)

dzisiaj leci ostatni samuraj i na jedynce dziennik bridget jones ale oczywiście moje dziecko już mi pokazało co będziemy oglądać :sorry2: kung fu panda na tvn ;-) no nic dobrze że mama ma na płycie filmy :-D
Tylko nie mów, że wszystko leci o jednakowej porze, bo i u mnie dzieci zaklepały sobie już "Kung fu Pandę.":baffled: Wyślę je do babci na noc. :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry