reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Witam wszystkich:)

Marta gratuluję !!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-)

Bobo z tymi testami, to chyba coś nie tak, bo nie powinno Ci aż tyle wychodzić pozytywnie, bo pik LH masz tylko 1 i to ten pik wykrywa test i po 24-36 godzinach jest owu, więc coś jest nie tak...

Tesciowa wlasnie myje nam drzwi i futryny bo brudne hehe powodzenia jej zycze bo u nas spokojnie z 20 drzwi jest;-) wogole skrzyczala nas ze conajmniej raz w miesiacu trzeba drzwi szorowac bo wstyd:-p

anisiaj ja mam tylko nadzieje ze jak sie rozpedzi to umyje tez okna bo to co umylam w zeszlym tygodniu Mya juz wypackala;-)
przyjechala tu w gosci i caly czas sprzata :eek: no ale przeciez nie bede jej zabraniac nie....:-p

Witam się ;-);-);-)

Martus wielkie gratulacje!!! No już możesz odetchnąć z ulgą!! Jesteś kierowcą!! ;-)
Anisiaj gratuluje fasoleczki, bo jeszcze nie miałam okazji ;-) I trzymam kciuki żeby wszystko było ok!! ;-)
Agnes gratuluje udanej wizyty i być może chłopca ;-);-)
Bobo trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby były owocne!! ;-) Powiedz mi kochana jakie winko wybrałaś na wesele i jak liczyłaś ilość?
Grzanka jak u Ciebie przygotowania do ślubu? :-)
Ilonko zdrówka dla Jasia!! Ty też biedna męczysz się z tą nerką...

A ja właśnie robię rogaliki drożdżowe z marmoladą :-D Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)

Hey !!

Można dołączyć ?? hihi

Właśnie zaczynamy z mężem starania o drugie dziecko :)
co prawda myśleliśmy , że starać się już nie musimy , ale negatywny test ciążowy popsuł nam radość.. Widocznie mdli mnie od czegoś innego :(

Witam się ;-);-);-)

Martus wielkie gratulacje!!! No już możesz odetchnąć z ulgą!! Jesteś kierowcą!! ;-)
Anisiaj gratuluje fasoleczki, bo jeszcze nie miałam okazji ;-) I trzymam kciuki żeby wszystko było ok!! ;-)
Agnes gratuluje udanej wizyty i być może chłopca ;-);-)
Bobo trzymam kciuki za staranka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby były owocne!! ;-) Powiedz mi kochana jakie winko wybrałaś na wesele i jak liczyłaś ilość?
Grzanka jak u Ciebie przygotowania do ślubu? :-)
Ilonko zdrówka dla Jasia!! Ty też biedna męczysz się z tą nerką...

A ja właśnie robię rogaliki drożdżowe z marmoladą :-D Zobaczymy co z tego wyjdzie ;-)
hey też dziś mam w planie pieczenie rogalików :)

reklama
anisiaj- czasami z teog co wiem to kobiety dostaja migreny w ciazy , ja mam normalnie wiec moga mi zniknac albo byc jeszcze gorsze , a teog bym chyba juz nie przezyla :D

wogole witam kochane :)

Do góry