aneczkaa
Fanka BB :)
śliczneTUNIKA DEKOLT WODA MARSZCZENIE NOWA M/38 P207 (2205952470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co myślicie o tym ? czaje się na tą beżową![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
śliczneTUNIKA DEKOLT WODA MARSZCZENIE NOWA M/38 P207 (2205952470) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co myślicie o tym ? czaje się na tą beżową![]()

oczywiscie 2 razy zrobić to można, bo wiadomo ze kiebieta sie boi , denerwuje czy wszystko OK aby sprawdzić czy beta ładnie przyrasta no ale kurcze np jak dziewczyny robią pare razy pod rząd to juz dla mnie kosmos, po pierwsze szkoda kasy bo przeważnie beta kosztuje w granicach 30zł a po drugie jak ma sie coś stać to sie stanie i czy sie bedzie robić bete obsesyjnie czy nie, wiec ja jestem ZA ale np zrobić raz potem za 2-3 dni sprawdzić czy przyrasta i BASTA i do lekarza sie umawiać
okropnie sie czuje, nie dośc ze nie wyspana bo juz tyle nocy bez snu prawie to jeszcze ta cholera boli