reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Kurcze brzuch mnie coś boli mam nadzieję że to nie przez ten stres cholerny
Anaber moja też mi czasami dogryza ile wlezie ale ja odpyskuje zawsze :crazy:
Ciekawe co u Zzagubionej jak tam Malutka.
Joweg współczuję Ci tych migren moja ciotka ma takie że tylko leży w ciemnym pokoju tak ją boli.
Suonko a nie macie kogoś znajomego kto ma sklep, bo my na przykład kupowaliśmy alkohol i moja koleżanka z roku ma żabkę i dzięki temu mieliśmy bez vatu a ona sobie go odliczyła.

martaSx- a niech ktos sprobuje wlaczyc siwatlo :p hehe cos o tym wiem jak tylko ktos sie odezwie to kurcze mam ataki paniki, a jak sasiadka wlaczy glosno Tv to ide jej walic w kaloryfer :D nie jestem soba :D hehehe

anisja- nie zartuj tak z tch trojaczkow hehehe :) ale by bylo hehehe az boje sie pomyslec , wogole to chcemy 3 dzieci ale nie na raz :p no i z tymi migrenami to prawda , ustaja tylko na czas ciazy a potem raczej powracaja , tesciowa tak miala przy 3 ciazach a teraz przekiwta i jeszcze gorsze ma :no:

Aneczka witaj Ale masz śliczną panieneczkę.
Co do migren.W obydwu moich ciążach nie przeszły.Po ciążach również. Utrapienie straszne.

Wczoraj czytałam artykuł o mamie która ma 6-ro dzieci. Kiedy synek miał 4lata dowiedziała się że będzie miała....5-cio raczki:tak:
Normalnie szok przeżyła kobieta.Zwłaszcza że żyli skromnie w kawalerce.Mają 4synów i 2 córeczki:tak:

anisiaj mam nadzieje ze sie nie pogniewasz ale dla mnie np robienie bety co 2 dni to szalone :sorry: oczywiscie 2 razy zrobić to można, bo wiadomo ze kiebieta sie boi , denerwuje czy wszystko OK aby sprawdzić czy beta ładnie przyrasta no ale kurcze np jak dziewczyny robią pare razy pod rząd to juz dla mnie kosmos, po pierwsze szkoda kasy bo przeważnie beta kosztuje w granicach 30zł a po drugie jak ma sie coś stać to sie stanie i czy sie bedzie robić bete obsesyjnie czy nie, wiec ja jestem ZA ale np zrobić raz potem za 2-3 dni sprawdzić czy przyrasta i BASTA i do lekarza sie umawiać:) oczywiscie to nie jest skierowane do Ciebie !!!!!!!!! :-) Trzeba starać sie myślec pozytywnie bo dzidzia potrzebuje spokoju, a jak mama jest szczęsliwa i uśmiechnięta to i dzidzia :)

Marta słońce moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!! Zdolna jesteś :)

anaber a mnie dziś strasznie daje w kość nerka :crazy: okropnie sie czuje, nie dośc ze nie wyspana bo juz tyle nocy bez snu prawie to jeszcze ta cholera boli :( wiec obie dziś takie sierotki biedne jesteśmy ;-)

Witaj aneczkaa :) a moze test za wcześno zrobiony :)
Suonko ja dziś robię znów rogaliczki, kupiłam marmoladę różaną mmmmm:) a co mają nie wyjść????? wyjdą spokojnie :) Ja mam fajny przepis bez jajek :) pyyycha :)

aneczka - bunt 2-latka :) mój Jaś tez czasem pokazuje rogi ale ogólnie to przesłodki dzieciak :) super ta Twoja córa :)

Marta super tuniczki, ja kiedyś kupowałam u tego allegrowicza i ciuchy są nawet fajne jak za tą cene:)

Ostatnia edycja:
reklama
dobra dziewczynki my idziemy z Igorkiem troche świeżego powietrza powdychac bo aż szkoda siedzieć w domku będę później :) paaaaaaaaaaaaaaa

Do góry